SWITCH Mario Kart 8 Deluxe + Joy-Con Wheel Pair

Játssz Mario Kartot, bárhova is mész!
Akár otthon versenyzel családoddal a tévéképernyő előtt a nappaliban, akár a parkban játszotok, vagy látogatóban egy barátodnál, a Nintendo Switch konzollal úgy élvezheted a Mario Kartot, ahogy kedved tartja!
Akár nyolc játékos is csatlakozhat helyi többszemélyes versenyekbe Wireless Play használatával. Ha a tévén játszol vagy asztali módban, akár négy játékos is együtt élvezheti az osztottképernyős multiplayer módot!*
Sőt kihívhatsz a világ bármely táján élő versenyzőket is! Akár 12 játékos csatlakozthat az online futamokhoz**, és két helyi játékos még akár egyetlen konzolról is be tud lépni a versenybe.
Ez az eddigi legnagyobb Mario Kart!
Mario, Luigi, Peach és más kedvencek a Super Mario sorozatból visszatérnek, és csatlakozik hozzájuk számos új és régi társuk is, mint King Boo, Dry Bones és Bowser Jr. Még az Inklingek a Splatoon játékból is rajthoz állnak!
Ha kiválasztottad pilótádat, szemeld ki a járgányodat is, és szabd személyre különféle kerekekkel, alvázzal és siklóernyőkkel, mielőtt elvinnéd egy körre.
Rekordmenniségű, 48 versenypálya!
Versenyezz földön, vízben, levegőben, sőt még falakon és plafonokon is az őrületes mennyiségű, 48 pályán! Minden helyszín (és karakter!) a Mario Kart 8 Wii U verziójából visszatér a Mario Kart 8 Deluxe-ba, köztük a korábban kiadott letölthető pályák is, melyeket a The Legend of Zelda, az Animal Crossing, az Excitebike és más játékok inspiráltak.
Választhatsz öt különböző sebességi osztályból, mint például a profikat is zavarba hozó 150cc tükrözött Grand Prix, vagy az ultragyors 200cc Grand Prix. Új vagy a Mario Kart játékban? Aktiváld a Smart Steering funkciót, ami segít a járgányt az úton tartani, és elsajátítani az alapokat.
Fordítsd meg az állást tárgyak használatával!
Most már akár két itemet is magadnál tarthatsz egyszerre, így új stratégiákat dolgozhatsz ki mind a versenyekben, mind a csatákban! Az alapfelszerelések, mint a banán, a gyorsítógombák és a notórius kék teknős mellett két visszatérő tárgy is van korábbi Mario Kart játékokból – használd a Boo-t, és válj láthatatlanná, és akár ellopd egy másik játékos tárgyát, vagy ugorj és kerülj el beérkező támadásokat a toll*** használatával.
A Battle mód nagyobb, mint valaha!
Rengeteg különböző lehetőséged van, hogy szembenézz riválisaiddal az újonnan átdolgozott Battle módban. Okozz káoszt a klasszikus Balloon Battle, Bob-omb Blast, Coin Runners és Shine Thief módokban, vagy ugorj fejest a vadonatúj rabló-pandúr jellegű őrületbe, a Renegade Roundupba.
Akárhogy is szeretnél csatázni, nyolc dedikált pálya áll rendelkezésedre, ahol megmérkőzhettek. Röpítsd a levegőbe társaidat olyan klasszikus helyszíneken, mint a (GCN) Luigi's Mansion, vagy kerüld el, hogy utolérjenek, miközben az Urchin Underpassban száguldozol a Splatoonból.
amiibo figurákkal még többet szerezhetsz
Ha egy kompatibilis amiibo figurát (külön kapható) beolvasol, például Super Mario, Splatoon vagy Animal Crossing amiibokat, a Mii karakterek mindenféle tematikus öltözékbe belebújhatnak! Az amiibo figura beolvasásához csak hozzá kell azt érintened a Nintendo Switch konzol NFC érintőpontjához a jobb Joy-Con kontrolleren, vagy a Nintendo Switch Pro Controlleren (külön kapható).
Most egy pár Joy-Con Kormánykerékkel!
Csak helyezz bele egy Joy-Con (külön kapható) kontrollert a Kormánykerék kiegészítőbe, és már élvezheted is a Nintendo Switch játékokat, mint például a Mario Kart 8 Deluxe (külön kapható).
Ez a csomag két Nintendo Switch Joy-Con Kormánykereket tartalmaz
Használható Nintendo Switch Joy-Con kontrollerekkel is