SWITCH Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

Válj az élő könyvvé, a Tractatus de Monstrummá, és irányítsd bábkatonák csapatát, miközben Refrain labirintusának kanyargós ösvényein navigálsz. Amikor főhadiszállásodon tartózkodsz, készülj utadra csapatod továbbfejlesztésével! Alkoss új katonákat, rendeld őket különböző osztagokba és formációkba, állíts elő jobb felszereléseket, teljesítsd a városlakók kéréseit, és kapj segítséget Dronyától Witch Petition-ök formájában. Miután beléptél a labirintusba, ne felejts el benézni annak minden zegzugába, miközben akadályokon ugratsz át, fejtörőket oldasz meg, vagy falakat törsz át, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre juthass kincsek és ritka műtárgyak után kutatva. De légy óvatos, minél több kincset gyűjtesz össze, annál veszélyesebbé válik a környezeted. Túl tudsz élni elég hosszan ahhoz, hogy visszatérj zsákmányoddal? Verekedd át magad félelmetes szörnyek során bábkatonáidnak adott utasítások segítségével. Változtasd meg alakzatukat, használd különleges képességeiket, vagy utasíts őket összehangolt támadásra! A csaták, amik előtted állnak, nem lesznek könnyűek, úgyhogy sikered felkészültségeden és stratégiádon fog múlni. 

Főbb jellemzők: 

  • Egy hatalmas labirintus – A Tractatus de Monstrumként vesd bele magad a nyálkával borított labirintusba, irányítsd bábkatonákból álló csapatodat, és fedezz fel sötét titkokat
  • Feszített tempójú küzdelmek! – Különös lények és mindenféle csapdák állják majd utadat, miközben egyre mélyebbre jutsz a labirintusban. Utasítd katonáidat és söpörd el az előtted álló akadályokat különleges képességeik használatával!
  • Építs egy legyőzhetetlen hadsereget – Alkosd meg saját bábkatonáidat, adj nekik különböző szerepeket, és rendezd őket specializált csapatokba, hogy létrehozd teljesen egyedi alakulataidat!