SWITCH God Wars: The Complete Legend 

A GOD WARS The Complete Legend egy taktikai RPG, ami a néphagyományon és taktikai küzdelmeken keresztül tárja fel Japán rejtélyes történelmét. A játékosok a néphagyományban megőrzött, Japán eredetét elmesélő történeteket három, egymással szemben álló nemzet szemszögéből ismerhetik meg, és rengeteg taktikai opciót – például karakterosztályok és felszerelések egész sorát – kihasználva építhetik fel tökéletes stratégiájukat az innovatív és kihívást jelentő pályákon.

Volt egyszer régesrégen egy gyönyörű ország, amit három nemzet lakott: Fuji, Izumo és Hyuga népe. Az országot úgy hívták, Mizuho. Mizuho népe nem kedvelte a viszályt, tisztelték őseik szellemeit, és harmóniában éltek a természettel. Viszont ahogy telt az idő, elkezdtek földet művelni, fémeket megmunkálni és használni, háborúkat vívni, elpusztítani a természetet, és egyre inkább elhanyagolták az ősök emlékének ápolását. Mindeközben Mizuho földjét természeti katasztrófák sora, árvizek, földrengések és vulkánkitörések sújtották. Mizuho királynője, Tsukuyomi feláldozta a hegyen szeretett leányát, Sakuyát, másik leányát, Kaguyát a jövőbeni katasztrófákra gondolva egy bambuszszálba a világtól elzárta, ő maga pedig nyom nélkül eltűnt. Tizenhárom évvel később Kaguya hercegnő gyönyörű nővé érett, és gyermekkori barátja, Kintaro megmenti őt egy felkelés közepette. Kaguya ellenszegül sorsának, hogy „áldozatként végezze“, és hogy saját útját járhassa, együtt elmenekülnek Fujiból, és Mizuho tájain barangolva próbálják kideríteni, mi állt Tsukuyomi döntése mögött.

Főbb jellemzők:

  • Egy mese a japán néphagyománnyal átitatva – Lépj be Japán világába úgy, ahogy eddig még soha sem láthattad, és fedezd fel a csodát, ami évezredeken át tartotta fogva a szónokok, mesemondók és a nép képzeletét. Ismerd meg a történeteket, és találkozz a megszámlálhatatlan istenséggel.
  • Rengeteg testre szabható opció és taktika – Tegyél egyedivé 14 játszható karaktert a több mint 30 karakterosztályból, 400+ képességgel és több mint 250 egyedi felszerelésdarabbal, miközben úgy alakítod csapatodat, hogy bármilyen kihívással szembe tudjanak nézni.
  • Egy letűnt kor látványvilága – A hagyományos japán tintafestmények és fafaragóművészet ihlette művészi látvány segítségével a GOD WARS a játékosokat egy mítoszokkal és csodákkal teli világba és korszakba repíti el.
  • A teljes legenda – Élj át több mint 100 órányi új tartalmat a Legend of Yomiban, valamint a GOD WARS Future Past teljes történetét minden DLC-jével együtt, és tökéletesítsd stratégiádat a továbbfejlesztett játékmechanika segítségével!