SWITCH Fallen Legion: Rise to Glory

A Fallen Legion: Rise to Glory Legatus Laendur és Cecille hercegnő történetét meséli el. Melyik oldalt fogod választani, hogy eldöntsd Fenumia sorsát? 

Fallen Legion: Sins of an Empire – Csatlakozz Cecille hercegnőhöz (és egy pimasz, beszélő varázsigés könyvhöz) hazaútja során, miközben szörnyek hordáit győzi le, és megakadályozza Legatus Laendur hatalomátvételét. A roskadozó birodalom sorsa a te kezedben van. Visszahozod Fenumia régi dicsőségét? 

Fallen Legion: Flames of Rebellion – Legatus Laendurt, a ragyogóan tehetséges hadvezért imádja a nép. Mindeddig a Fenumiai Birodalom frontvonalán harcolt, de mikor tudomására jut, miért pusztul belülről a birodalom, megesküszik, hogy letaszítja az uralkodó családot a trónról. Fenumia felfalta a hazáját, de vajon vissza tudod-e szerezni még?

Főbb jellemzők:

  • Szerezd vissza Fenumia világát – Kövesd Cecille hercegnőt vagy Legatus Laendurt, és ismerd meg a Sins of an Empire és a Flames of Rebellion történeteit. 
  • Egy légió a te irányításod alatt – Parancsolj egyszerre négy karakternek, és sajátíts el mesteri támadáskombinációkat az őrült tempójú, valós idejű ütközetekben. 
  • Emelkedj trónra – Miközben lázadó hadseregekkel csatázol, hozz döntéseket a másodperc töredéke alatt arról is, hogyan uralkodj a birodalomban. A zsoldosokból álló Prime Legionnel, a nemes Council of Princes tanáccsal vagy az ezoterikus March Congress társasággal szövetkezel?
  • Lenyűgöző 2D-s grafika – A fenyegető mantikór agyaraitól Fenumia várának minden egyes kövéig e varázslatos világ minden elemét kézzel rajzolták meg.