SWITCH Disgaea 4 Complete+

Amikor Hades uralkodó erői korruptnak bizonyulnak, Valvatoreznek forradalmat kell szítania, hogy megdöntse hatalmukat! Dinamikus, lélegzetelállítóan látványos játékmenettel és özönnyi különleges funkcióval felfegyverkezve érkezik a legújabb Disgaea! 

Amikor a Corrupternment tevékenysége Hades békés hétköznapjait fenyegeti, Valvatorez hirtelen egy tüzes forradalom élén találja magát. A korábbi zsarnoknak új szövetségeseket kell szereznie, ütőképes hadsereget verbuválnia, és megtanulnia egysmást a politikai ellentétekről, ha szeretné megdönteni a korrupt rezsim hatalmát és a Prinny-ségnek megváltást hozni! 

Vesd bele magad a forradalom és a megváltás történetébe, ami egy sötét és mégis szórakoztató, vámpírokkal, vérfarkasokkal és más ördöngős lakókkal teli világot sző át. Merülj el az alapos, taktikaközpontú, de pusztítóan látványos akcióval fűszerezett játékmenetben, és használd a temérdek különleges funkciót, hogy netherworldi kalandjaidat még magasabb szintre emeld. Csatold fel övtáskáidat és markolj fel egy adag szardiniát, mert a legteljesebb HD Disgaea játék csak rád vár! 

Főbb jellemzők:

  • Egy vértelen lázadás – Vezesd a páratlan Valvatorezt, a becsületszava által kötelezett vámpírt, és egy szedett-vedett, vérfarkasokkal, angyalokkal, bukott főgonoszokkal teli gárdát egy történetben szerelemről, veszteségről és… elnökségi politikáról?
  • Disgaea most, Disgaea ÖRÖKKÉ – 9,999-es szintre fejlődni? Meg tudod csinálni. Egyéni térképek? Rakd össze a sajátod! Betörni más játékosok világába egy repülő kalózhajón? MIÉRT IS NE? Megjelenés után még több társas online funkcióval!
  • És ez még nem minden (!?) – Mindaz, ami a Disgaea 4-ben benne volt, itt is itt van! A több mint 30 feloldható karakterrel, extra sztoriküldetésekkel és a Disgaea formula modern felturbózásával a Disgaea Complete+ minden eddigi SRPG játéknál mélyebb és teljesebb élményt ígér.