SWITCH Disgaea 1 Complete

A Nagyúr halott. Az Alvilágban beköszöntött a káosz. Itt az ideje, hogy bekeményíts. Az alvilági herceg, Laharl arra ébred, hogy különös szövetségesei segítségével harcolnia kell a trónért, és megvédenie azt, ami jogosan az övé. Fondorlatos csatlósa, Etna, az angyaltanonc, Flonne, és megannyi tüzes karakter kavalkádja lesz segítségére Laharlnak, aki vagdosva, lövöldözve és ütlegelve tör a csúcsra. Húzd fel csapatodat 9999-es szintre, szabadíts el eszeveszett különleges képességeket, csapattámadásokat és varázslatokat, és mérj többmilliónyi sebzéspontot az RPG klasszikus ezen különös, nagyfelbontású újradolgozásában. 

Főbb jellemzők:

  • Érezd Laharl haragját! – Irányítsd Laharl herceget, miközben leigázza az Alvilágot, és ő lesz az új Nagyúr ebben a bérgyilkosokkal, prinny-kkel, és robotokkal teli, furcsa világban!
  • Sokórányi sötétség! – Az eredeti Disgaea visszatért, és jobb, mint valaha! Játszd végig a fő történetszálat, vagy próbáld ki az Etna módot, olyan karakterekkel, akikkel az eredeti játékban nem találkozhattál! Vessz el az Item World-ben órák százaira a gyorstempójú, stratégiai RPG-akcióban, ami most először HD-ben élvezhető!
  • FEJLŐDJ, HAVER! – Fejlessz tovább mindent, a karakterektől kezdve a tárgyakon át a boltokig, és mindezt úgy, hogy közben 100 tonnás alsónadrágot viselsz! Nem úgy mennek a dolgok, ahogy te szeretnéd? Irány a Sötét Gyűlés, és változtasd meg Netherworld törvényeit!