SWITCH Diablo III Eternal Collection

Szabadítsd el a poklot

Réges-régen angyalok és démonok teremtették a világodat egy tiltott egyesülésben. Most eljöttek, hogy visszaköveteljék. Állj ki hősiesen Sanctuary bűnösei és ártatlanjai között, és győzd le megelevenedett holttestek hadait, félelmetes kultistákat, bukott angyalokat és a Pokol urait. Amikor a Magasságos Menny és a Lángoló Pokol összecsap, az emberiségnek magát kell megváltania.

Szentségtelen Háromság

A Diablo III, a Reaper of Souls bővítmény, valamint a Rise of the Necromancer csomag mind részét képezik az Eternal Collection gyűjteménynek: hét osztály, öt fejezet és sok-sok hónapnyi démongyilkolászás.

Nintendo Switch-exkluzív tartalmak

Fedezd fel a The Legend of Zelda világának darabjait Sanctuary-ben. Az Eternal Collection Nintendo Switch konzolon tartalmazza a Cucco kísérő állatkát, a Triforce portrékeretet, és egy különleges átváltoztató felszerelést, aminek a segítségével hőseid Ganondorf ikonikus páncélzatában tündökölhetnek. Mindemellett egyedi kinézetű szárnyakhoz is hozzájuthatsz.

Szállj szembe a sötétséggel

Te vagy a két tűz között rekedt világ utolsó reménysége a Mennyel és a Pokollal szemben. Fegyverkezz fel egy Joy-Con™ vagy egy Pro Controllerrel, és válassz a hét dark fantasy karakterosztály közül, melyek mindegyike különleges képességekkel rendelkezik a harcokban.

Végtelen újrajátszhatóság

A gonoszt soha nem lehet végleg elpusztítani. Akár próbára akarod tenni képességeidet más nehézségi fokozatokon is, akár az epikus storymódot játszod végig, a tökéletes képességkombináció után kutatsz, felszereléseid gyűjteményét akarod tovább bővíteni, vagy csak végiglátogatod Sanctuary helyszíneit minden évszakban, mindig fogsz új kihívásra találni a játékban.

Állítsd össze a tökéletes fegyvertárat

Miközben a Diablo III öt fejezetét végigjátszod, Sanctuary legmesszebbi tájairól is felszerelést gyűjthetsz, köztük olyan legendás tárgyakkal, amik akár a játékstílusodat is gyökeresen átalakíthatják, és olyan öltözetekkel, amelyek dinamikusan változó bónuszokkal rendelkeztek az összegyűjtött daraboktól függően.

Az erőhöz vezető út

A Diablo III képességépítő rendszere egy délutánra vagy egy egész évszakra is elégendő rugalmassággal rendelkezik. Verd vissza a Pokol hadait lándzsákkal, viharokkal vagy zombikutyákkal – több mint 800 egyedi képességre tehetsz szert és válhatsz a mesterükké. Változtasd a lángokat villámlássá, felezd meg tűzgömbjeidet, módosítsd képességeidet, hogy még pusztítóbb kombinációkat szabadíthass el.