SWITCH Death Mark

A Death Markban egy furcsa pletyka terjed Tokió H városában: akik a Jelet magukon viselik, mind meghalnak. A testen váratlanul felbukkanó, roncsolt anyajegy szerű Jelről azt mondják, egy megmagyarázhatatlan halált jósol meg. Most, hogy elvesztetted az emlékezetedet, itt állsz egy titokzatos ház előtt, ahol állítólag megvédik a Jel hordozóit. Amikor az ajtók kitárulnak, a halálhoz vezető visszaszámlálás is kezdetét veszi.

A Death Mark jellemzői közül:

  • Keress és élj túl! – Hogy elkerüld a majdnem biztos, fájdalmas halált, amit a dühös lelkek „kezei” által szenvedsz el, nyomok után kell kutatnod környezetedben, hogy növeld esélyeidet a túlélésre.
  • Szellemirtás – Néha a kard mégiscsak erősebb, mint a toll. És amikor cserbenhagynak a szavak, ideje erővel helytállni. Emlékezz, ha nem vagy erős, véged van.
  • Ezt fejtsd meg – Nem elég csak a téged elátkozó szellemeket legyőznöd, az sem mindegy, hogy teszed azt. Ha nem a megfelelő módon csinálod, még az is lehet, hogy megbánod. Ügyelj rá, hogy megfelelően elemezd ki a felfedezett nyomokat és információkat, hogy érdemes is legyen életben maradnod.