SWITCH Dark Souls: Remastered

Aztán megjelent a tűz.

Éld át újra a sokat méltatott, műfajmeghatározó játékot, amivel minden elkezdődött. Térj vissza Lordran gyönyörűen újradolgozott, lenyűgöző részletekkel teli világába. A DARK SOULS: REMASTERED tartalmazza a fő játékot és az Artorias of the Abyss DLC-t.

  • Egy mély és sötét univerzum – Merülj el a legendás dark fantasy univerzumában, amit a pusztulás és az Átok sújt. Fedezd fel a világ minden apró részletét – tele rejtett átjárókkal, dungeonökkel és titkokkal – és deríts fényt a mélyen gyökerező mondavilágára. 
  • Minden vég egy új kezdetet jelent – Minden végigjátszás új kihívásokkal lep meg, és a játék új oldalait ismerheted meg. Nem valószínű, hogy ezt a játékot csak egyszer fogod végigjátszani. 
  • A játékmenet a lehetőségek végtelen tárházát nyújtja – Egyedi kombinációk százai a fegyverek, öltözetek, mágia és tárgyak készítése terén, hogy mindenki megteremthesse saját játékstílusát és személyre 
  • A tanulás, a fejlődés és a siker élménye – Fejleszd karakteredet és saját játékképességeidet már az első lépésektől. Tanuld meg, hogyan taktikázz szabadon, és szerezz sikerélményeket ijesztő helyzetek és ellenségek legyőzése során.
  • A többszemélyes játék lehetősége (akár 6 játékossal, dedikált szervereken) – Bármi legyen is a motivációd az online játékra – együttműködés vagy szembenállás, támogatás vagy árulás –, a kilenc szövetség között biztosan megtalálod igazi otthonodat. Te melyik fele fogsz elköteleződni?