SWITCH Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Játssz a Crash Bandicoot™ játékkal bárhol!
Kedvenc erszényesed, Crash Bandicoot™ visszatért! Feljavították, felhúzták, és készen áll az akcióra az N.Sane Trilogy játékkollekcióban. Most úgy élheted át a Crash Bandicoot-élményt, ahogy még soha. Ugorj, pörögj, huppanj és ismételd, miközben epikus kihívásokkal és kalandokkal nézel szemben a három játékban, amikkel minden elkezdődött: Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back és Crash Bandicoot™ 3: Warped. Éld át újra a kedvenc Crash-pillanataidat a teljesen újradolgozott grafikával, és készülj sok-sok őrületes kalandra!
Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy Stormy Ascent szint
Éld át újra a híres Stormy Ascent szintet az eredeti Crash Bandicoot játékból. A korábban befejezetlen és ki nem adott pálya még a legkeményebb Crash-fanokat is kihívás elé állítja! Meg van benned, ami ahhoz kell, hogy a gyorsan visszahúzódó lépcsőket, lombikokat dobáló laborasszisztenseket, repülő madarakat, mozgó platformokat, és vastüskéket is legyőzd?
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Future Tense szint
Játssz most először az ÚJ pályán, amit az eredeti trilógia játékmenetére 20 év után terveztek. Az első Crash Bandicoot játékból kivágott "vízesés" szint által inspirálódva, a Future Tense sok-sok rejtvénnyel van tele a Crash Bandicoot 3: Warped jövőbeli pályáján találhatókhoz hasonlókból. Fedezz fel egy egészen új nehézségi szintet a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy játékkal, miközben rakétákat kerülsz el, robotokat rombolsz és egy hatalmas, futurisztikus felhőkarcoló tetejébe kapaszkodsz fel.