SWITCH Captain Toad: Treasure Tracker

A Captain Toad: Treasure Tracker, ami eredetileg a Wii U-ra jelent meg, most Nintendo Switch konzolokra is megérkezik. Az új verzióban ráadásul a Super Mario Odyssey játék királyságai inspirálta új, minipályák is helyet kaptak. Sőt, egy pár Joy-Con kontroller megosztásával most bárki játszhat barátaival vagy családtagjaival együtt is. Miközben az egyik játékos Captain Toadot irányítja, a másik segítheti őt, például egy retek-fedezőtűzzel.  

Super Gemek és Power Starok vannak elrejtve szerte minden, fejtörőkkel teli pályán, amit felfedezel. Miközben visszaszerzed a hatalmas, kapzsi madár, Wingo által ellopott kincseket, végül még akár Toadette-ként is játszhatsz! Ezeknek az apró hősöknek ellenségektől hemzsegő pályákon – tornyokon, vadnyugati viskókon, Goomba vízikalandokon – át kell kacsázniuk, bujkálniuk, ütni-vágniuk és bekeményíteniük. Mindent a kincsekért! Szegezd egyenesen a kalandokra a fejlámpádat!

  • A furfangos kincsvadász, Captain Toad most saját, fejtörőkkel teli kalandra indul.
  • Fedezd fel a Super Mario Odyssey™ játék inspirálta új pályákat.
  • Minden pálya külön kis világ, tele trükkökkel, csapdákkal, kincsekkel és más meglepetésekkel!
  • Bolyongj, nyomkodj, húzkodj, csapkodj és kapcsolj turbó fokozatba az ellenségekkel teli vulkánokban, gőzgépekben és még sok más pályán.
  • Fedezz fel titkokat és gyűjts tárgyakat, miközben különböző szemszögekből vizsgálod meg a környezetet.
  • Unlockold, és játssz Toedette-ként is!