SWITCH Battle Chasers: Nightwar

Battle Chasers: Nightwar egy RPG játék, melyet klasszikus konzol címek ihlettek, hosszú kazamata kalandokkal, körökre osztott harcrendszerrel, mely a klasszikus JRPG játékokból már ismert lehet és egy tartalmas történettel, melyet a világ felfedezése visz előre. 

Terv a túlélésre

A Harm's Way elhagyatott városában kell felkészülnöd. Válassz háromat a számtalan unlockolható hős közül, pakold meg a hátizsákodat tárgyakkal a raktáradból, győződj meg róla, hogy minden hősödnek a legjobb képességeket és felszerelést adtad… és irány kifelé!
 

Irány a vadon

Fedezd fel a világot, melyet klasszikus módon mutat be a játék (valós időben), telepakolva titkos kazamatákkal, ritka boss harcokkal és véletlenszerűen felbukkanó barátokkal és ellenségekkel, no meg persze egy hasznos Kazamata Képesség készlettel minden karakter számára.

 

Klasszikus akció

Old-school harcrendszer, melyet még a régi konzolos RPG játékok ihlettek, egy egyedi két-fokozatú manarendszerrel és körökre osztott kezdettel, benne véletlenszerű buffokkal és debuffokkal a kezdőhelyeken.

 

Számíts a kiszámíthatatlanra

Egy akció-központú, véletlenszerűen generált kazamata tele csapdákkal, fejtörőkkel és rejtélyekkel. Használd a hősök egyedi kazamata képességeit a túlélésre. 
 

Fedezz fel

Egy nem lineáris történet, melyet a tárgyak, helyszínek és titkok felfedezése mozgat előre a világban. Fedezd fel őket, hogy jobban megismerd a titokzatos Lost Vale és történeti pontokat gyűjts, melyekből fejlesztheted a hőseid különféle képességeit. 
 

Animált átvezetők

A kulcsfontosságú jeleneteket csodaszép, tradicionális 2D animációk mutatják be, melyeket a Powerhouse animációs stúdió készített, akárcsak a Darksiders átvezetőit. Csak dőlj hátra és élvezd őket!