SWITCH ARMS + Joy-Con (L) Grey + Joy-Con (R) Grey

Képes vagy felverekedni magad a csúcsra?
Készülj extravagáns ellenfeleiddel szembenézni színes és izgalmas ütközetek során az ARMS játékban, Nintendo Switch konzolon! Ebben a különleges verekedős játékban a harcosod kinyújtható karjait használod fegyverekként, miközben behúzol ellenfeleidnek, lekalapácsolod vagy kiütöd őket.
Nyújtsd ki a kezed, és ragadd meg a győzelmet!
Ragadj Joy-Con kontrollert mindkét kezedbe, és húzz be jobbról-balról ellenfellednek! Harcosod a kezed mozgását követi, és rengeteg változatos ütést és más bokszolófogásokat hajt végre a játékban. Sőt, utrálhatsz, futhatsz, blokkolhatsz és meg is ragadhatsz dolgokat – úgyhogy őrizd meg hidegvéred, és legyél okosabb, mint ellenfeled!
Találd meg, ami passzol!
A 15 színes kihívó várja a mérkőzéseket az ARMS szereplői között, akik mindegyike igazi személyiség, és saját trükkökkel rendelkezik! Például az izmos Master Mummy újratölti életerejét, miközben védekezik, vagy a mozivászon sztárja, Twintelle használva színésznő aurájával lelassítja az őt érő ütéseket. És ez még nem minden!
Szabd személyre harcosaidat azzal, hogy különféle öklöket, úgynevezett ARMS-okat szerelsz fel rájuk. Több mint 40 ARMS közül válogathatsz, és mindegyik más tulajdonságokkal rendelkezik, méret, súly és elemi jellemző tekintetében. Sőt akár két eltérő ARMS kart is felszerelhetsz bal és jobb oldaladra! Kombinálj különböző harcosokat és karokat, és találd meg a harcstílust, ami leginkább illik hozzád!
Törj a diadalra, vagy harcolj csak a móka kedvéért!
Minden ARMS harcos osztozik egyetlen álmon: hogy megnyerje a Grand Prix-t. Harcolj 10 csatát végig egy sorban, és próbáld megszerezni a bajnoki övet Grand Prix módban! Ha úgy érzed, bajnokságon a helyed, miért is ne hívnál ki online más játékosokat a világ minden tájáról Party Match vagy Ranked Match játékmódokban?
Az ARMS jóval több, mint egyszerű, kétszemélyes verekedős játék, és számos más játékmódban is próbára teheted ügyességedet. Harcolj egy maszkért, ami hat kart ad neked Hedlok Scramble-ben, vagy juss el képességeid határaiig, és teszteld, meddig bírod 100 ellenféllel szemben!
Lemondanál a verekedésről teljesen? Csapj le robbanó labdákat az ellenfél térfelén V-Ballban, dobd kosárra ellenfeledet hárompontos-versenyben Hoopsban, vagy törj össze annyi célpontot, amennyit csak tudsz Skillshotban. Az ARMS rengeteg, változatos szórakozást ígér.
A sokoldalú Joy-Con rengeteg meglepő húzásra képessé tesz
A két Joy-Con egymástól függetlenül használható a két kézben, vagy együtt, a Joy-Con Markolatba illesztve (külön kapható),
Csatlakoztathatod őket a fő konzolhoz is, ha hordozható módban játszol, vagy megoszthatod a Joy-Conokat egy barátoddal, és kétszemélyes akciót élvezhettek a támogatott játékokban.
Mindkét Joy-Con más gombokkal rendelkezik, és különálló kontrollerként is képes funkcionálni. Mindkettő tartalmaz gyorsulásmérőt és gyroszkópos mozgásérzékelést, így független bal- és jobboldali mozgásvezérlést tesznek lehetővé.