Super Mario 3D World Select

Járd be a Sprixie Királyságot Marioval, Luigival és barátaikkal a SUPER MARIO 3D WORLD keretében! Bowser elrabolta Sprixie Hercegnőt és megmentése Marion és barátain múlik, miközben a legkülönbözőbb pályákon versengenek a célig. A Sprixie Királyság rengeteg trükkös akadályt és csapdát állít hőseink elé, mint átlátszó csöveket, az ellenfelekre dobható labdákat és tető nélküli vonatokat. Alkalmanként akár macska módra még a falón is kell másznod! A négyjátékos helyi többjátékos móddal és speciális Wii U GamePad irányítással a SUPER MARIO 3D WORLD egy teljesen új élmény, kizárólag Wii U konzolon!

Mario fejfedőinek és különleges képességeinek repertoárja még tovább bővül! Az olyan klasszikusok mellett, mint a Tanooki Mario és a Boomerang Mario, számos új erősítő vár felfedezésre. Kapd fel a Super Bell erősítőt és változtasd Mariot egy falon mászó, karomélesítő macskává, húzd a fejedre a Cannon Boxot majd lőj ágyúgolyókat vagy szedd fel a Double Cherry erősítőt és készíts egy segítőkész klónt magadról, hogy kétszer olyan hatékonyan támadhass!

Ez a kaland persze nem csak Marioról szól. Luigi, Peach Hercegnő és Toad ugyancsak a részesei, mindegyikük más-más képességet és előnyt nyújtva a játékosnak. Mario egy kiegyensúlyozott karakter, Luigi tud a legnagyobbat ugrani, Peach Hercegnő képes rövid ideig a levegőben maradni, míg Toad a leggyorsabb futó. Válaszd egy karaktert a tetszésed szerint és használd egyedi képességét a pályák minden szegletének felfedezéséhez!

Legfeljebb négy játékos fedezheti fel egyszerre a Sprixie Királyságot a SUPER MARIO 3D WORLD helyi többjátékos módjában – együtt dolgozva a pálya teljesítésén vagy a legnagyobb pontszámért versengve. A játék számos különböző kontrollerrel vezérelhető, így kiválaszthatod a stílusodhoz leginkább illőt.

Találj meg a Sprixie Királyság különböző pontjain elrejtett pecséteket és dobd fel velük Miiverse bejegyzéseidet a játékon belülről! Gyűjtsd össze mind!

  • Fedezd fel az első HD felbontású, többjátékos 3D Mario kalandot!
  • Játssz Marioval vagy más karakterekkel és fordítsd a hasznodra egyedi képességeiket!
  • Próbáld ki a klasszikus erősítőket és fedezd fel az izgalmas új képességeket!
  • Gyűjtsd össze a speciális pecséteket és tedd velük egyedivé Miiverse bejegyzéseidet!