Steam World Collection eShop Selects

A SteamWorld Collection egy igazán sajátos platformert és egy csillagközi akció-stratégia alkotást hoz el Wii U konzolra egy csomagban, a Nintendo eShop Select kínálatának részeként. Áss a dolgok mélyére a régi bányavárosban a SteamWorld Dig, majd indulj egy akciódús űrkalandra a SteamWorld Heist keretében!

SteamWorld Dig

A SteamWorld Dig egy platformer bányász kaland, tele kincsekkel, terrorral és mókás karakterekkel. Bújj a magányos gőzrobot Rusty bőrébe, aki egy segítségre szoruló bányavárosba látogat. Ásd át magad az öreg földön, oldj fel fejlesztéseket új területek felfedezéséhez és leplezd le a felszín alatt megbúvó ősi fenyegetést.

SteamWorld Heist

Játssz a csodálatraméltó Piper Kapitánnyal és gőzrobot csürhéjével, ahogy felfedezed a galaxist az egyre apadó vízkészletek után kutatva! Utazásod során számos ellenséges hajó fedélzetén megfordulsz majd, amiknek védelmezői nem adják könnyen készleteiket, így taktikusan kell eljárnod, hogy túléld a körökre osztott lövöldözéseket.

A SteamWorld Collection tartalmazza a SteamWorld Heist The Outsider kiegészítőjét is, ami egy rejtélyes új múltú szövetségessel, új küldetésekkel és teljesen új fegyverekkel, felszereléssel, fejfedőkkel bővíti a játékot.