Star Fox Zero + Star Fox Guard + Falco 52

Ez a termék egy speciális játékszoftver + amiibo csomag. Ez a csomag nem hivatalos limitált kiadás.

Star Fox Zero

A Lylat Rendszer veszélyben van! Szállj harcba Fox, Falco, Peppy és Slippy oldalán és védd meg a galaxist az epikus csatákban bővelkedő Star Fox Zero keretében, kizárólag Wii U konzolon! Vezényeld a Star Fox csapatot egzotikus bolygókra és izgalmas légi küzdelmekbe, ahol bajtársaiddal a megszálló Andross birodalom erőivel kell szembenézned!

Ugorj a pilótafülkébe!

A Star Fox Zero sajátos irányítási rendszerének köszönhetően, ami kihasználja a Wii U GamePad és a TV kijelzőjét is, igazán egyedi módon láthatsz rá a történésekre.

A TV kijelzőjén külső nézetből figyelheted űrhajódat és környezetét, míg a Wii U GamePad érintőképernyőjén pilótafülke stílusban láthatod az eseményeket és az irányzék, illetve a mozgásérzékelő segítségével precízen célozhatsz és lőhetsz. Profi pilótaként vess be olyan manővereket, mint bukfenc és oldalas kitérés, majd iktasd ki könnyedén ellenfeleidet!

Az űrkalandokat akár egy barátod társaságában is élvezheted a kooperatív módnak köszönhetően! Ennek keretében az egyik játékos az űrhajót irányítja a TV kijelzőjén egy Wii U Pro Controller vagy egy Wii Remote és egy Nunchuk segítségével, míg a másik céloz és lő a Wii U GamePad kontrollerrel!

A földön, a levegőben és az űrben!

Egyik bolygóról a másikra repülve számos különböző járművet irányíthatsz, köztük az új drónszerű Gyrowinget és a klasszikus Landmastert, hogy bármilyen fronton visszaverhesd an Andross hordákat! Egyes járművek még átalakulni is képesek, például a Fox és csapata által vezetett Arwing képes kétlábú támadó egység, más néven Walker alakot ölteni.

A Fox amiibo figurával (külön kapható) az Arwing klasszikus SNES változatát irányíthatod és talán más plusz tartalmakat is feloldhatsz!

Egy új repülési útvonal!

Bárhogyan is közelíted meg a küldetéseket, mindig figyelj a hasznos tárgyakra, gyűjthető medálokra és elágazó útvonalakra. Egy korábbi pályát eltérő taktikával újralátogatva teleportokat fedezhetsz fel, amiken áthaladva szembekerülhetsz egy izzasztó főellenséggel, vagy akár egy teljesen új bolygón is kiköthetsz!

Repülj harcba és vezesd győzelemre csapatod az Andross birodalom ellen a Star Fox Zero keretében, kizárólag Wii U konzolon!

Star Fox Guard

Grippy Toad, a Corneria Precious Metals Ltd. alapítója és Slippy Toad, a legendás Star Fox csapat tagja a segítségedre szorul virágzó vállalkozásuk védelmében! Mindössze annyit kell tenned, hogy szemmel tartod a tucatnyi kamera képét, miközben visszaveret a támadó robotok hordáit a kamerákra szerelt ágyukkal!

Gyorsan! Érintsd meg a Wii U GamePad kijelzőjén a megfelelő kamerát a bejárat megfigyeléséhez és lődd le a menetelő robotokat! Amikor azt hinnéd, minden rendben van, pajzsos robotok törnek be, füstbombákat dobálnak és akár kameráidat is ellopják! Teljesíts küldetéseket a szintlépéshez, nyiss meg további missziókat és szerezz hozzáférést különleges kamerákhoz, amivel még hatékonyabban védheted a létesítményeket! Ezt követően állítsd be a támadó robotok hullámait, majd hívd ki – vagy terrorizáld – barátaidat átalakított pályáddal!

  • Figyeld a kamerák képét, miközben igyekszel visszaverni a hullámokban támadó robotokat!
  • Védd meg létesítményedet az ördögi – de aranyos – Andross erőktől!
  • Add meg saját támadási hullámaidat a pályákon, majd oszd meg őket barátaiddal!