Star Fox 64 3D Select

A Star Fox 64 3D keretében a játékosok a legendás Fox McCloud bőrébe bújva vezethetik az elvetemült Andross seregek ellen a félelmet nem ismerő Star Fox csapatot galaktikus csatatereken a galaxis megmentéséért! A gazdag 3D-s látványvilágnak köszönhetően a mélység és távolság  érzése igazán mély, ahogy a játékosok meteorokat kerülgetnek és ellenséges űrhajókat lőnek le.

A teljes grafikai frissítés elhozza a hordozható 3D-s címek világába ezt a Nintendo klasszikust. A játék rendkívül jól kihasználja a Nintendo 3DS készülékek dupla kijelzőjét: a felsőn a 3D-s légi csaták követhetők, míg az alsón a karakterek és párbeszédek követhetők.

A játékosok két irányítási lehetőség közül választhatnak. A Nintendo 64 Móddal az eredeti, míg az új Nintendo 3DS Móddal a Nintendo 3DS készülékek beépített giroszkópjának köszönhető mozgásérzékelővel vezérelhető a játék.

  • Megbízható szárnysegédeid Peppy, Slippy és Falco is veled tart a csatákban – ha egyiküket üldözi vagy elkapja egy ellenfél, a játékosoknak meg kell menteniük, hogy megőrizzék a csapat erejét.
  • Minden küldetés a Lylat rendszer más-más bolygójára repíti a játékost, amin ellenségeket kiiktatva, erősítőket gyűjtve és hatalmas főellenségekkel összecsapva kell átjutnia.
  • Az új többjátékos opcióval legfeljebb négy játékos vívhat izgalmas légi csatákat helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül (négy készülék és egy játék kártya segítslglvek a DS Download Play funkción keresztül).  A többjátékos mód ráadásul új erősítőket és speciális fegyvereket tartalmaz. A játékosok a Nintendo 3DS készülékek belső kamerájával akár élő adást készíthetnek arcukról a harcok közben, új szintre emelve a szórakozást és még személyesebbé téve a játékélményt.