Sports Club

https://www.youtube.com/watch?v=aqiSZ3fyP6s

A Wii Sports Club 2013 novemberében jelent meg a Bowlinggal és a Tennisszel. Egy hónappal később megérkezett a Golf is. Az internetes játék bevezetése utén a játékosok versenyezhettek egymással, előbbre kerülve így a ranglistákon. Újdonságnak számított a Miiverse bevezetése is, mely lehetővé tette a játékosok számára, hogy üzenetet küldjenek egymásnak, akár játék közben is. Megünnepelheted győzelmedet, de a vereségedet is elismerheted így.

A Baseball-hoz használható a Wii Remote Plus kontroller, amely lehetővé teszi a pontosabb elütéseket és a várva várt hazafutásokat. Ha a belső mezőben, mint dobójátékos játszol, a GamePadet függőleges helyzetben tartod, míg az akciót a saját szemszögédből láthatod. A különböző dobási stílusokkal megzavarhatod az ütőjátékost, de korrigálhatod a dobás sebességét és irányát is. Ha az ellenfél ütése sikeres, próbáld a GamPad közepét a labdára irányítani, mert előfordulhat, hogy a Te irányodba repül majd, és elkaphatod a levegőben.

 A Wii Remote Plus kontroller segítségével a Boxingban is egyszerűbbé válik az irányítás. A két kontrollert két kezedben tartva támadásaid pontosabbak, védekező mozdulataid pedig hatékonyabbak lesznek. Mielőtt a a szorítóba lépnél, figyeld a TV képernyőjén megjelenő utasításokat. Technikád folyamatos fejlesztésével feljuthatsz a csúcsra!