Sonic Boom: Fire & Ice

Az ikonikus kék sündisznó, Sonic visszatér és a Sonic Boom: Fire & Ice keretében még több kalanddal, felfedezéssel és villámgyors akcióval várja a játékosokat, amit tovább fokoznak az új tűz és jég játékelemek! Sonic mellett természetesen barátai Tails, Knucklesm Amy és Sticks is visszatérnek.

A Sanzaru Games Inc. gondozásában készült Sonic Boom: Fire & Ice egy egyszemélyes kaland a karakterek együttműködését igénylő játékelemekkel, eseményekkel és sztorival a Sonic Boom univerzumból. A játékosok már ismerős környezetekben követhetik figyelemmel Sonic és barátai utazásait ebben a teljesen új kalandban, miközben meghiúsítják Dr. Eggman és az új gonosz, D-Fekt ördögi terveit. A csapat régi és új helyszíneket is bejár felfedezés, versengés és a világuk megmentése közben!

A teljesen új élmény érdekében a Sonic Boom: Fire & Ice játékmenetének kulcspontjai a tűz és jég elemek, amik még látványosabbá teszik a speciális karakter mozdulatokat, valamint a környezettel való interakciót. Az újításoknak köszönhetően a játékosok lehetőségük van maximális sebességgel átfutni a pályákon, de akár elidőzhetnek és felfedezhetik környezetüket, illetve fejtörőket oldhatnak meg a saját ritmusukban.

A játékban bemutatkozik továbbá a többjátékos Bot Racing kiegészítő játékmód is, ami a puszta versengésről és sebességről szól. A játékosok különböző karakterek inspirálta robotokat irányítva hívhatják ki barátaikat leggyorsabb köridejük megdöntésére a pályákon, illetve újabb és újabb robotokat nyithatnak meg.

Száguldj végig ezen az epikus új kalandon Sonic, Tails, Amy, Knuckles vagy Sticks oldalán és tegyél pontot Dr. Eggman, illetve az új gonosztevő, D-Fekt terveinek a végére! Vesd be a tűz és a jég erejét, égesd el az utadba kerülő akadályokat, fejtörőket és fagyaszd meg ellenfeleidet! Használd ki Sonic gyorsaságát, Tails repülési képességeit, Knuckles erejét, Sticks bumerángját és Amy kalapácsát a felfedezetlen helyszíneken való barangolások és harcok során! Versengj barátaiddal a 2 személyes robot versenyek keretében és nyisd meg a 6 új pályát a világban elszórt műtárgyak összegyűjtésével! Csapj össze olyan hatalmas főellenfelekkel, amik már csak két képernyőn férnek el, illetve játssz fejtörőkkel teli vagy időkorlátos mini-játékokat!

Történet

Dr. Eggman felfedezte a szupertöltésű ragium elemet a rejtélyes Ragna Rock szigeten, majd rögtön neki is kezdett a bányászásába, hogy aztán üzemanyagként használassa, a folyamat melléktermékeit pedig a környező szigetekre öntötte, tüzes és jeges helyszíneket teremtve. A kitermelt üzemanyagot Dr. Eggman ultragyors robotok megteremtésére és ellátására használni, hogy végre legyőzze velük és ördögi cinkostársa D-Fekt segítségével örökös riválisát, Sonicot. Sonicnak és barátainak vissza kell foglalnia mindegyik szigetet a rajta lévő ellenfelek és a Sziget Védelmezőjének legyőzésével, rivális futamok megnyerésével, illetve az elemi melléktermékeket ontó csövek folyásának visszafordításával. A történet csúcspontja a Ragna Rock szigeten vívott csata lesz, ahol Sonicnak még talán Dr. Eggmant is meg kell mentenie saját teremtményétől.

Lehetőségek:

  • 1. Tűz és Jég – Vesd be a tűz és a jég erejét, égesd el az utadba kerülő akadályokat, fejtörőket és fagyaszd meg ellenfeleidet!
  • 2. Irányítsd bármelyik karaktert – Használd ki Sonic gyorsaságát, Tails repülési képességeit, Knuckles erejét, Sticks bumerángját és Amy kalapácsát a felfedezetlen helyszíneken való barangolások és harcok során!
  • 3. Bot Racing – Hívd ki barátaidat egy két személyes robot versenyre és gyűjtsd össze a műtárgyakat a további 6 pálya megnyitásához.
  • 4. Főellenfelek – Csapj össze olyan hatalmas főellenfelekkel, amik már csak két képernyőn férnek el!
  • 5. Mini-játékok – Játssz fejtörőkkel teli vagy időkorlátos mini-játékokkal!