Rayman and Rabbids – Family Pack

A Rayman Family Pack kollekció a díjnyertes Rayman Origins platformot, valamint két széria Rabbids játékot tartalmaz, a Rabbids Rumble és Rabbids 3D játékokat.

  • Rayman Origins: Michel Ancel, az ikonikus  avatarok teremtője, ezúttal a gyökerekhez tér vissza. Az Ubisoft Rayman Origins egy nagyszerűen feldolgozott audiovizuális kaland. Tizenöt évvel az első kiadás után ez az  újjáéledt legenda visszatér!
  • Rabbids 3D: A nyulak visszatértek, és ez alkalommal egy hibátlan terv birtokában támadják meg az emberi világot: meghódítják a történelmet az új Nintendo 3DS-en. Amikor megtámadják a történelmi múzeumot, és felfedezik az időutázást, fogadhat rá, hogy a történelemben rögvest óriási rendetlenség lesz. Készüljön fel a tombolásra az időutazás során, és annak feltérképezésére az első platformos kalandjátékban kizárólag a 3DS-en!
  • Rabbids Rumble: A nyulak megszöktek az ön tintapatronjaiból, és elárasztották a Nintendo 3DS-t. Hét játékvilágon át különböző minijátékokat kell sikeresen teljesíteni, hogy végül elkapják az összes nyulat!