Pokkén Tournament

Ismerd meg a Pokémon harcok teljesen új oldalát a Pokkén Tournament keretében Wii U konzolon! Ebben a pörgős verekedős játékban minden eddiginél élethűbb formában jelennek a Pokémonok lenyűgöző grafika és gördülékeny mozdulatok társaságában.

A The Pokémon Company és a BANDAI NAMCO Entertainment legendás TEKKEN sorozataért felelős fejlesztőinek közös alkotása a Pokkén Tournament, páratlan játékmenettel és bámulatos irányítással teszi felejthetetlenné az eddig sosem látott Pokémon harcokat. A játékot könnyen elérhetőnek tervezték, hogy minél több ember élvezhesse – még azok is, akik sosem játszottak korábban verekedős vagy akciójátékokkal!

A Pokkén Tournament széles Pokémon választéka rendkívül színessé teszi a játékot! Terítsd le ellenfeleidet Pikachu sokkoló csapásaival és gyors mozdulataival, döngöld a földbe riválisaidat Machamp pusztító közelharci támadásaival, vagy perzseld hamuvá versenytársaidat Charizard forró lehelletével!

A Pokkén Tournament számos játékmódot kínál a játékosoknak. A Single Battle módban CPU irányította ellenfelekkel küzdhetnek meg három nehézségi fokozatban, így a kezdő és tapasztalt játékosok egyaránt élvezhetik a kihívásokat.

A Local Battle módban két játékos csaphat össze egy Wii U konzolon, egyikük a Wii U GamePad, másikuk pedig egy Pokkén Tournament kompatibilis kontrollert használva. Ennek köszönhetően mindketten a saját nézetükből figyelhetik az eseményeket a TV, illetve a GamePad kijelzőjén.

Az Online Battle keretében a Rank Matches és a Friendly Matches módokban csaphattok össze a világ játékosaival. A Friendly Matches módban barátságos mérkőzéseket vívhatsz akár Barát Listádon szereplő ismerőseiddel, vagy az általad megadottal egyező VS Kódot beütött játékosokkal. A Rank Matches küzdelmek során rang pontokat kapsz a csaták végkimetele alapján. Szállj harcba és derítsd ki, kinek van több rang pontja és győzelme!

Egy külön módban két Wii U konzolt Wii Lan Adapter segítségével csatlakoztatva átélhetitek az igazi párharcokat két külön TV készüléken 60 FPS-sel. Ebben a módban bármilyen kompatibilis kontrollert használhat mindkét játékos.