Nintendogs+Cats-Golden Retr&new Friends Select

A Nintendogs imádnivaló kiskutyái visszatértek Nintendo 3DS készülékeken, ezúttal még kifejezőbb kölyökkutyákkal és most először kiscicákkal is! Élvezd az eredeti Nintendogs játékok hangulatát, válassz a különböző fajtájú egyedekből és a kutyusokra, cicákra aggatható kiegészítőkből, vagy képezd ki kis kedvencedet és versenyeztesd a különböző számokban!

A Nintendogs + cats a Nintendo 3DS készülékek belső kameráját és arcfelismerő technológiát használva éri el, hogy a kiskutyák és kiscicák reagáljanak a mozdulataidra, utánozzák a fejmozgásodat, vagy épp felugorva megnyaljanak ha közelebb hajolsz.

Több mint 20 választható fajta

Minden kiskutya és kiscica egyedi mintázattal és egyéniséggel rendelkezik.

A választható fajták a játék verziójától függenek, ami lehet francia bulldog, mini uszkár és golden retriever.

Megelevenednek a kis kedvencek

3D-ben még bolyhosabbnak, puhábbnak és életszerűbbnek tűnnek a kiskutyák és kiscicák.

Az elragadó házi kedvencek reagálnak az érintésedre és a hangodra a beépített kamerának, érintőkijelzőnek és mikrofonnak köszönhetően. A Nintendo 3DS arcfelismerő technológiájának segítségével a kisállatok még saját gazdájukat is felismerik.

Az érintőképernyő kamera ikonját megérintve képeket is készíthetsz kedvencedről, amit elmenthetsz albumodba, majd megoszthatsz a barátaiddal.

Oszd meg élményeidet más játékosokkal

Cserélj Mii karaktert, kiskutyát, kiscicát vagy ajándékot a közeledben lévő játékosokkal StreetPassen keresztül.

Csatlakoztasd készüléked az internetre és töltsd le plusz tartalmakat, mint például új Mii karaktereket vagy kiegészítőket kedvenceidnek SpotPassen keresztül.

Játssz kis kedvenceiddel a saját világodban

A Nintendo 3DS készülékek kiterjesztett valóság funkciójának köszönhetően akár az étkező asztalon ülve, vagy tenyeredben ülve is megnézheted kiskutyádat vagy kiscicádat.

Akár sétálni is elviheted kiskutyádat és nyomon követheted megtett lépéseidet a Nintendo 3DS beépített lépésszámlálójával, ha a játék benne van az Alvó Módban lévő készülékedben.

A Napló funkció feljegyzi a napi aktivitásodat a játékban. Megnézheted a StreetPassen keresztül megismert játékosokat, lépésszámlálód adatait és más érdekességeket.