Nintendo Land Selects

Nézz körül ebben a virtuális vidámparkban és próbáld ki a Nintendo látványosságokat! Fedezd fel a 12 egyedi, népszerű Nintendo sorozatok ihlette látványosságot a játéktól függően egyedül, vagy akár barátaiddal!

A Nintendo Land teljesen kihasználja a Wii U konzol adta lehetőségeket, teljesen egyedi élményt nyújtva minden játékosnak! Akár négy játékos játszhat egyszerre a TV kijelzőjén Wii Remote Plus kontrollerekkel, a GamePad kontrollert fogó játékosnak a beépített kijelzőn keresztül azonban teljesen már rálátással rendelkezik és olyan információkhoz is hozzáfér, amit más játékosok nem látnak. Minden alkalommal más élményt nyújtanak a játékok attól függően, hogy a GamePad vagy a Wii Remote Plus kontrollert használod, vagy akár csak figyelsz és tanácsokat adsz a többieknek.

Mind a 12 látványosság egy különálló játék számos pályával és játékmóddal, több órányi szórakozást biztosítva. Egy kis ízelítő abból, mi vár rá a Nintendo Land vidámparkban. Jó szórakozást!

Animal Crossing: Sweet Day

Megvédenéd a veteményes édességeit vagy inkább megennéd őket? Ha a védelem mellett döntesz, ragadd meg a GamePad kontrollert és a két őrt irányítva óvd meg az édességeket! Akár négy játékos bújhat az édesszájú állatok bőrébe Wii Remote Plus kontrollerrel és járhat túl az őrök eszén. A játék akkor ér véget, ha az állatoknak sikerül együttesen 50 édességet összegyűjteniük, vagy az őrök háromszor elkapják az egyiküket. Vadászatra fel!

Donkey Kong’s Crash Course

Vezesd át rozoga járművedet a számos akadállyal teli pályán és gurulj el a veszély elől ebben az egyszemélyes játékban! A GamePad mozgásérzékelőjét használva döntsd el a kontrollert a megfelelő irányba a Donkey Kong árkád játékra emlékeztető pályákon való átmanőverezéshez. Tanácsot még akkor is adhatsz, ha nem játszol, vagy figyeled mit kell tenned, amíg vársz a sorodra.

The Legend of Zelda: Battle Quest

Az íjat vagy a kardot részesíted előnyben? Ha az íjászkodás mellett döntesz a GamePad kontroller mozgásérzékelője és beépített kijelzője segítségével célozhatsz nyilaiddal. Legfeljebb négy játékos csatlakozhat hozzád Wii Remote Plus + Nunchuk kontrollerekkel pajzsot és kardot forgatva. Játssz egyedül vagy dolgozzatok együtt és verjétek vissza az ellenfeleket a kilenc küldetésen keresztül, oldjatok fel további küldetéseket a The Legend of Zelda-sorozat ezen szőtt változatában! A Time Attack Mód keretében a játékosok próbára tehetik ügyességüket és megnézhetik, milyen gyorsan tudnak átjutni a pályákon.

Luigi's Ghost Mansion

Kísérts vagy megkísértenek! Válassz, hogy alattomos szellem szeretnél lenni, aki láthatatlanságát használva kap el Mii karaktereket, vagy bátor Mii, aki zseblámpája fényével csalogatja elő a szellemet az árnyak közül! A GamePad kontrolleren játszó játékos a szellemet irányítja, akinek rejtőzködve, egyesével kell levadásznia a többi játékost, míg a többi – legfeljebb négy – játékos igyekszik megvilágítani zseblámpájával a szellemet. A játékosoknak csapatként kell együtt dolgozva feléleszteni elesett társaikat, mielőtt a szellem mindegyikőjüket elkapja! A szellem nyer, ha sikerül minden játékost eszméletlenné tennie, de a Mii karaktereknek sikerül elég hosszú ideig világítaniuk rá lámpájukkal és a szellem életereje eléri a nullát, ők nyernek.

Takamaru's Ninja Castle

Készülj, célozz, csúsztass! Ebben egy egyszemélyes játékban vissza kell verned a támadó nindzsák seregeit dobócsillagaiddal! Mozgasd a GamePad kontrollert a célzáshoz és ujjadat a kijelzőt csúsztatva használd dobócsillagaidat!

Játssz egyedül vagy akár barátaiddal a számos többjátékos attrakcióban!