Xenoblade Chronicles 3D

Egy hatalmas 3D kaland, ami elfér a tenyeredben

Tapasztald meg ezt a kritikusok által elismert – eredetileg Wii-re megjelent, 100-ból 92-es Metascore pontszámú -, közönségkedvenc RPG-t egy teljesen új dimenzióban, akár út közben a Xenoblade Chronicles 3D segítségével. Merülj el ebben a végtelenbe nyúló világban játszódó mély és terjedelmes kalandban, kombináld a stratégiai és akció elemeket az egyedi harcrendszer keretében, szereld fel hőseidet egy sor káprázatos és változatos fegyverrel, majd előzd meg a katasztrófát a jövőbelátás erejével.

A Xenoblade Chronicles 3D keretében a játékosoknak két hatalmas titán testén kalandozva kell megmenteniük a világot a pusztulástól, a Monado kard segítségével. Mivel az átlagos fegyverek nincsenek hatással a robotikus Mechon fajra, a Monado kard az egyetlen remény.

Lehetőségek:

Újradolgozva kizárólag New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL készülékekre, a játék teljesen kihasználja az új funkciókat, kezdve a szuper-stabil 3D-vel egészen a C Stick kamerakezelésig.

A játék kitűnően hasznosítja a New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL megnövelt teljesítményét, amire szükség is van egy ilyen grandiózus és lenyűgöző játék esetében.

Merülj el az izgalmas játékmenetben, ismerkedj meg a tömérdek karakterrel és szörnnyel, fedezd fel a számos mellékküldetést, a sokrétű karakter testreszabási lehetőségeket, kereskedj tárgyaiddal és segíts egy megtizedelt kolónia visszaállításában.

A játékosok rengeteg fenevaddal találkozhatnak utazásaik során, a legkisebb erdei állatoktól a gigantikus, egész képernyőt beterítő behemótokig.

A valós idejű stratégiai harcrendszer keretében a játékosok Arts névre hallgató különleges támadásokat vethetnek be, amihez még a csapattagok egyedi képességei is társulnak. Ahogy a csata egyre hevesebbé válik, a játékosok Chain Attacks segítségével megváltoztathatják a karakterek Arts támadásait és még vegyesebb csapásokat szabadíthatnak az ellenfelekre.

A Xenoblade Chonicles 3D egy teljesen új Collection módot is tartalmaz, melyben a játékosok kidolgozott 3D-s karakter modelleket tekinthetnek meg és a játék zenéinek részleteibe is belehallgathatnak. Ezek a tartalmak tokenekkel nyithatók meg, amikre más játékosokkal való StreetPass találkozáson kívül Play Coin felhasználásával, illetve Shulk amiibo figurával tehetünk szert.

Érintsd Shulk amiibo figurád a New Nintendo 3DS vagy New Nintendo 3DS XL alsó képernyőjén található NFC felületre naponta egyszer a három ajándék tokenért, amit aztán kedved szerint költhetsz el a Collection módban modellekre vagy zenékre.

Amennyiben a Xenoblade Chronicles 3D-t az akcióban résztvevő partnereinknél rendeled elő, abban az esetben egy exkluzív Home Menü témával ajándékozunk meg. Az akcióban résztvevő partnereink a következőek: 576 KByte, Konzolvilág, GAMESHOP, KONZOLOK SZERVIZE, PLATINUMSHOP, VIDEO GAME GALAXIS, VIDEOJÁTÉKBOLT.HU, Game Park, Konzol Stúdió, KonzolGAME

A New Nintendo 3DS tulajok a játék megjelenésének napjától külön kapható, Monado inspirálta Xenoblade Chornicles 3D borítókkal tehetik még egyedibbé készüléküket.

Megjelenési dátum: 2015. április 2. – Kapható az üzletekben és a Nintendo eShop-ban*
Platform: New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL**
Besorolás: PEGI 12, USK 12, RAR 12+

*A Xenoblade Chornicles 3D letölthető változatának mérete meghaladja a New Nintendo 3DS és New nintendo 3DS XL készülékekhez mellékelt microSD kártya tárhelyét. A játék letöltéséhez 8 GB-os, vagy nagyobb microSD kártya szükséges.
**A játék kizárólag a New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL készülékekkel kompatibilis.
Forrás: www.metacritic.com
https://youtu.be/L5xuRbkXcZ8