VESD BELE MAGAD A DECEMBER 2-ÁN MEGJELENŐ ADDIKTÍV PICROSS 3D: ROUND 2 FEJTÖRŐIBE KIZÁRÓLAG NINTENDO 3DS KÉSZÜLÉKEKEN

Készítsd fel elmédet a próbatételre egy sor furfangos 3D-s fejtörővel a december 2-án megjelenő Picross 3D: Round 2 keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken. Egy mozgalmas nap után a Picross 3D: Round 2 igazán ideális a lazításra mókás fejtörő gyűjteményével. Logikád és megfigyelőkészséged segítségével fedd fel a rejtett tárgyakat a felesleges blokkok lefaragásával ebben a magával ragadó, gondolkodtató alkotásban. Több mint 300 elmepróbájával, köztük számos amiibo figurával feloldható különleges feladvánnyal, mindenki garantáltan megtalálja majd a számára megfelelő fejtörőt.

A játékosoknak logikájukat és megfigyelőképességüket használva kell eldönteniük, melyik blokkokat kell eltávolítaniuk ahhoz, hogy a felszínre kerüljenek a rejtett alakzatok. A harmonika és szaxofon melódiákkal teli párizsi stílusú kávéházban játszódó Picross 3D: Round 2 remek hangulatot teremt a fejtörők szerelmeseinek, hogy elmerüljenek a kávézó polcain heverő tematikus fejtörő könyvek egyikében. A sorozatban először, színekkel is megjelölheted a blokkokat, ami újabb szintre emeli a fejtörők bonyolultságát: a játékosoknak nem csak az eltávolítandó elemeket kell kiválasztania, de azt is, hogy melyik blokkokat kell befestenie ahhoz, hogy tökéletesen megformált tárgyakat hozzon létre.

Néha minden embernek problémát jelentenek a mindennapos feladatok, amin talán egy gyors Picross 3D: Round 2 kör segíthet, hiszen pontosan egy probléma új szemszögből való megközelítéséről szól. A több száz, fokozódó nehézségű 3D-s fejtörő garantáltan megmozgatja a játékosok szürkeállományát. Minden kihívás teljesítését követően kiemelkedik az elrejtett 3D-s tárgy, ami a stylus érintőkijelzőn való mozgatásával bármilyen szögből megcsodálható.

A mozgalmas modern világban nem mindig van időnk huzamosabb ideig játszani, így a Picross 3D: Round 2 ideális a gyors, spontán és csupán pár percig tartó játékra vágyóknak. A hosszabb fejtörőket is ráérsz később megfejteni, mivel lehetőséged van kirakásuk közben is menteni, a különböző nehézségi módoknak köszönhetően pedig a Picross 3D: Round 2 képességtől függetlenül, bárki számára élvezhető. A Picross világában először lépő játékosok a könnyű módot választva lassan ráérezhetnek a játékmenetre, majd miután elsajátították az alapokat, növelhetik a nehézséget közepes, vagy akár nehéz szintre is, az igazi Picross kihívásokért.

Egy másik új lehetőség az amiibo támogatás. A kompatibilis amiibo figurákat beolvasva a játékosok feloldhatnak kilenc exkluzív, karakter tematikus fejtörőt. A támogatott amiibo figurák: Mario, Luigi, Bowser, Yoshi, Link, Kirby, Meta Knight, King Dedede, valamint Peach és Toad, melyek ugyanazt a fejtörőt oldják fel.

A gondolkodtató feladványok kedvelői akár már most kipróbálhatják a Picross 3D: Round 2 játékot a Nintendo eShop kínálatából elérhető demóval.

Készítsd fel elmédet a próbatételre és fejtsd meg a több mint 300 3D-s fejtörőt a december 2-án megjelenő Picross 3D: Round 2 keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!