VERSENY – Tervezd meg a saját fedlapod a NEW NINTENDO 3DS WHITE KONZOLRA!

Mint ahogy már biztosan tudjátok, a New Nintendo 3DS lehetővé teszi a saját egyedi kinézet kialakítását a cserélhető fedlapok segítségével. Mi a helyzet abban az esetben, ha valaki egy igazán speciális dizájnra vágyik, amilyen senki másnak nincs? Azok számára itt a legújabb versenyünk!

Most itt a lehetőség, hogy beleképzeljétek magatokat a Nintendo dizájnereinek bőrébe és megtervezzétek a saját, egyedi fedlapotokat a New Nintendo 3DS White konzolra. A győztes alkotást, melyet a szakértő zsűrink választ ki, valóban legyártjuk a győztesnek, továbbá egy New Nintendo 3DS White konzolt is kap hozzá töltővel és két új játékkal: The Legend of Zelda: Majora’s Mask, Monster Hunter 4 Ultimate!

...
...
...
...
A versenyben való részvételhez szükséges:
1) Húzd le a sablont abban a formátumban, amely a legjobban megfelel neked – JPG PDF PSD
2) Tervezd meg a saját, egyedi kinézetű fedlapodat a konzolra. Az alkotás készülhet kézi technikával papíron és számítógépen is. A lényeg, hogy a saját, egyedi alkotásotok legyen. Csak olyan elemeket használjatok fel, melyekre rendelkeztek szerzői joggal.
3) Figyelmesen olvassátok át a versenyszabályokat (megtaláljátok lejjebb). A versenyszabályok megsértése kizárással jár.
4) Szkenneljétek be, vagy exportáljátok ki az alkotásotokat. A végső fájlnak JPEG, 200 DPi, formátumban kell hogy legyen, hogy a fedlapra minőségi nyomtatást tudjunk biztosítani.
5) Töltsd ki helyesen a jelentkezőívet (megtalálod lejjebb), csatold a fájlt az alkotásoddal és küld el. Egy versenyző legfeljebb 3 alkotást nevezhet be a versenyre. (minden esetben ki kell tölteni a jelentkezőívet).A verseny időtartama: 2015.2.23 – 2015.3.31. Az eredményhirdetésre 2015. április 10-én kerül sor.

SablonokJPGPDFPSD 

Jelentkezőív 

 

Versenyszabályok