ÜNNEPELD MEG MARIO 30. ÉVFORDULÓJÁT A NEKED MEGFELELŐ SUPER MARIO MAKER KIADÁSSAL

A Super Mario Maker szeptember 11-i megjelenését megünnepelvén a Nintendo Európa egy teljesen új gépcsomag és két szoftveres kiadás formájában igyekszik minél több lehetőséget kínálni rajongóinak és az új játékosoknak a 2015-ös Wii U sikercím beszerzésére.

A Super Mario Bros. sorozat a következő szintre lépett a Super Mario Makerrel, melyben már nem csak játszhatsz, de pályákat is készíthetsz, amiket aztán meg is oszthatsz a világgal. A játék már a tavaly júniusi E3 kiállításon is ámulatba ejtette a közönséget, ami nem is meglepő, hiszen a Mario rajongók különböző generációjának kreativitását igyekszik kiaknázni, megjelenése pedig pont egy napra esik az eredeti Super Mario Bros. játék évfordulójával.

A Super Mario rajongók az alábbi megjelenésekre számíthatnak szeptember 11-én:

  • Super Mario Maker Wii U Premium Pack: tartalmaz egy fekete Wii U Premium konzolt, egy dobozos Super Mario Maker példányt, egy keményfedeles művészeti könyvet és egy 30. Évfordulós Mario Classic Colour amiibo figurát a Mario 30th Anniversary Collection szériából.
  • Super Mario Maker Limited Edition: tartalmaz egy dobozos Super Mario Maker példányt, egy keményfedeles művészeti könyvet és egy 30. Évfordulós Mario Classic Colour amiibo figurát a Mario 30th Anniversary Collection szériából.
  • Super Mario Maker Standard Edition: tartalmaz egy dobozos Super Mario Maker példányt, egy keményfedeles művészeti könyvet.

mario maker packs

A Mario Classic Colour amiibo figura a Mario 30th Anniversary Collection szériából külön is megvásárolható lesz szeptember 11-től, a Modern Colour változat pedig október 23-tól lesz elérhető.

Akár törzsgyökeres Wii U tulajdonos vagy, akár még csak most ismerkedsz a Wii U világával, biztosan megtalálod majd a neked megfelelő csomagot a szeptember 11-én megjelenő Super Mario Makerből.