ÚJDONSÁGOK ÉRKEZTEK A MARIO KART 8 DELUXE JÁTÉKBA A LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD JÁTÉKBÓL EGY INGYENES FRISSÍTÉSSEL, MELY MÁR ELÉRHETŐ NINTENDO SWITCH KONZOLON

Készülj fel a versenyre, Legend of Zelda: Breath of the Wild stílusban! Hajts a pályára bajnokként a Master Cycle Zero motorral és Link Champion’s Tunic öltözékében a Mario Kart 8 Deluxe játékban Nintendo Switch konzolon, mely egy ingyenes frissítéssel már elérhető*. Nézd meg a Mario Kart 8 Deluxe X The Legend of Zelda: Breath of the Wild előzetest, hogy lásd az újdonságokat a pályán.

Ezen kívül a frissítését még két új legendás alkatrészt is tartalmaz a kocsid/motored egyedivé szabásához: Az Anceint Tyres (Ősi kereket) és a Paraglider-t.

 

Ne felejtsd el, hogy a Mario Kart 8 Deluxe már kompatibilis a Nintendo Labo-val is, a Nintendo újfajta interaktív építő, játszó és felfedező élményt nyújtó termékeivel. Ragadd meg a kormányt a Toy-Con Motorbicikliden a Nintendo Labo Toy-Con 01: Vegyes csomagból**! Játssz Mario Kart 8 Deluxe-ot TV módban a Toy-Con Motort használva vagy rakd be a Nintendo Switch konzolt a Motorbicikli műszerfalába és játssz bárhol. Nézd meg a Mario Kart 8 Deluxe – már Nintendo Labo Toy-Con támogatással! előzetesünket is!

 

Új opciókat kapnak a játékosok Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch verziójában a Legend of Zelda: Breath of the Wild stílusú újdonságokkal a már elérhető ingyenes szoftverfrissítésben.