ÚJ POKÉMON-JÁTÉKOKAT JELENTETTEK BE A POKÉMON DIRECT PREZENTÁCIÓBAN

A mai Pokémon Direct prezentáció során Tsunekazu Ishihara, a The Pokémon Company elnök-vezérigazgatója és Junichi Masuda, a GAME FREAK igazgatója új Pokémon-játékok Nintendo konzolokra való megjelenését jelentették be.

 

A Pokémon még idén feltűnik Nintendo Switch-en is a Pokkén Tournament DX formájában, amelyben minden tartalom megtalálható lesz a játék Wii U és játékgépes formájából is. A Pokkén Tournament DX rengeteg új, izgalmas funkcióval is bővül, így az eddigi legteljesebb Pokkén-élményt ígéri. A Pokkén Tournament DX néhány jellemzője:

DBpL8wLXgAABZek

  • Játssz a Pokkénnel bárhol és bármikor a Nintendo Switch-en – Játssz a Pokkén Tournament DX-szel TV vagy kézikonzol módban, vagy osztozzatok a Joy-Con kontrollereken egy másik edzővel, és csatázzatok asztali módban, ahol csak kedvetek tartja!
  • Egy vadonatúj harcos — Decidueye is harcba száll a Wii U és játékgépes verziók összes Pokémonja mellett.
  • Új támogató Pokémonok – Mostantól Litten és Popplio is segítségünkre tudnak sietni csata közben.
  • Team Battle mód – Válassz ki három Pokémonodat és győzd le velük csatában ellenfeled csapatát az új Team Battle módban.
  • Group Match mód – Találj hasonló szinten álló játékosokat az online harctereken, akikkel intenzív és izgalmas mérkőzéseket vívhattok.
  • Daily Challenges – Teljesíts változatos napi kihívásokat.
  • Nézz vissza csatákat – Fejleszd harci tudásodat más játékosok meccseinek tanulmányozásával, vagy oszd meg a kedvenc ütközeteidet az új visszajátszás funkcióval.
  • Ugorj rögtön a csatákba – Minden karakter és támogató Pokémon már a játék kezdetétől elérhető.

 

A Pokkén Tournament DX 2017. szeptember 22-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

 

A Pokémon Direct bemutató alatt megtekinthettük az első részleteket a Pokémon sorozat legújabb darabjaiból, a Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon játékokból is. Két új Pokémon-forma került bemutatásra, amik a Legendás Pokémon Solgaleo-hoz és Lunala-hoz hasonlítottak. A Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon verziók a Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokhoz képest új történettartalommal valamint játékfunkciókkal bővültek. A Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon tervezett megjelenési dátuma 2017. november 17. az egész világon. A játékokkal kapcsolatban a Nintendo az év folyamán további információkkal fog még szolgálni.

DBpNGe-XgAQgcl3

Szintén bejelentették, hogy a Pokémon sorozat második darabjai, a Pokémon Gold és Pokémon Silver megjelennek Nintendo 3DS Virtual Console-ra.  A Pokémon Gold és Pokémon Silver eredetileg 1999. november 21-én jelentek meg Japánban, mint a Pokémon sorozat második darabjai. A Japánban Game Boy Colorra kiadott játékok most úgy lettek átdolgozva a Virtual Console verzióra, hogy a képernyőik kinézete az eredeti Game Boy Color-megjelenést tükrözi. Mindkét játék kompatibilis lesz a Nintendo 3DS vezeték nélküli kommunikációs funkcióival, így az edzők az eredeti játékokhoz hasonlóan képesek lesznek a Virtual Console esetén is cserélgeti és csatázni Pokémon Gold és Pokémon Silver verzióik között. Mindezen felül a játékok a Time Capsule funkcióval is kompatibilisek lesznek, így a játékosok akár Virtual Console-verziós Pokémon Gold és Pokémon Silver valamint Virtual Console-verziós Pokémon Red, Pokémon Blue, vagy Pokémon Yellow játékaik között is cserélgethetnek a Pokémon Centerekben a játékon belül. Mindkét játék használható lesz a Pokémon Bankkal is, és idén ősszel jelenik meg.

DBpOEXAWsAAb1Fe

A Pokkén Tournament DX, Pokémon Ultra Sun, Pokémon Ultra Moon, Pokémon Gold és Pokémon Silverrel kapcsolatos további információkért keressék fel a  Pokemon.co.uk címet.

 

A Pokémon Direct teljes terjedelmében való megtekintéséhez látogassanak a http://nintendo.co.uk/nintendodirect weboldalra.