ÚJ LEHETŐSÉGEK KERÜLTEK BEJELENTÉSRE A POKÉMON SUN ÉS POKÉMON MOON JÁTÉKOKHOZ

A The Pokémon Company International új lehetőségeket és Pokémonokat mutatott be a kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő, várva várt Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokban.

Az új Pokémonok:

Wimpod_RGB_300dpi

Név: Wipod
Típus: Bogár/Víz
Wimpod a Menekülő Pokémon. Ez a Pokémon gyáván gyűjtögető, ami bármit megeszik és elraktároz, amit a tengerbe dobnak, így nagyra becsülik az Alolal régióban, mint a tengerek megtisztítóját. Wimpod az új Wimp Out képességgel a csaták során megfutamodhat a harc elől vagy leválthatja magát egy másik Pokémonra, ha életereje lecsökken a fele alá.

Bounsweet_RGB_300dpi

Név: Bounsweet
Típus:
Bounsweet a Gyümölcs Pokémon kellemes aromát áraszt magából, ami nyugtató hatással van az emberekre, így az Alola régió lakosai közül sokan hagyják, hogy az otthonukban éljenek légfrissítőként.

Comfey_RGB_300dpi

Név: Comfey
Típus: Tündér
Comfey a Csokorszedő Pokémon virágokat szed és hord magával. Comfey csillapító aromájával segít az emberek és Pokémonok kezelésében a Pokémon Központokban, illetve kórházakban.

Mudsdale_RGB_300dpi

Név: Mudsdale
Típus: Föld
Mudsdale az Igásló Pokémon lenyűgöző ellenálló- és állóképességgel bír. Lábait védelmet biztosító sár borítja és egyetlen rúgásával képes darabokra törni egy autót. Az új Stamina képesség eggyel növeli Mudsdale védelmét, mikor támadás éri.

Bewear_RGB_300dpi

Név: Bewear
Típus: Normál/Harcos
Bewear egy Erőskarú Pokémon, amit sosem szabad óvatlanul megközelíteni. Vaskos és kifejlett végtagjaival Bewear szeret roppantó medveöleléseket adni, amitől bármi kettétörik.

Mimikyu_RGB_300dpi

Név: Mimikyu
Típus: Szellem/Tündér
Álruhás Pokémonként Mimikyu életét folyamatosan jelmezében tölti. Mimikyu képessége a Disguise képes egyszer megmenteni egy ellenséges támadástól és megváltoztatja a külsejét.

Új lehetőségekkel bővül a Pokémon Global Link, a Pokémon sorozat rajongóit összekötő weboldal. A Pokémon Global Link jelenlegi Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X és Pokémon Y szolgáltatásai véget fognak érni. Az oldal ezt követően frissítve lesz, hogy kompatibilis legyen a Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokkal, illetve az új Barátságos Mérkőzések funkcióval, melynek segítségével a játékosok megrendezhetik saját versenyeiket az általuk megadott szabályok szerint. A Barátságos Mérkőzésekből két típus lesz elérhető, Internetes és Élő.

  • Internetes Mérkőzések – Ezek a versenyek interneten keresztül zajlanak. A játékosok össze lesznek párosítva egy ellenféllel és a legjobb eredményért küzdhetnek. Ezek a versenyek lehetnek a világ összes Pokémon Edzőjének elérhetők, vagy csupán az előzetesen engedélyezett Edzők számára nyitottak.
  • Élő Mérkőzések – Ezek a versenyek lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy ugyanazon helységben tartózkodó barátaikkal és más Edzőkkel mérkőzzenek meg. A verseny szabályait tartalmazó Digitális Játékos ID QR kódként generálódik le, a játékosok pedig ezt Nintendo 3DS készülékükkel beolvasva csatlakozhatnak a küzdelembe a megadott szabályok szerint.

Bejelentésre került továbbá az új Hiper Edzés funkció, mellyel tovább növelhető a Pokémonok ereje. Hagyományosan a Pokémonok szintlépéssel és így alapstátuszaik növekedésével vállnak erősebbé, erre azonban hatással van a Pokémonok veleszületett ereje is. A Hiper Edzés segítségével a 100-as szintet elért Pokémonok növelhetik egyéni erejüket, amire a korábbi Pokémon játékokban nem volt példa, így 100-as szintű Pokémonodat még erősebbé teheted. A Hiper Edzés egy új karakter, Mr. Hyper végzi, aki valahol az Alola régióban található meg. Az ugyancsak a Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokban bemutatkozó új Kupak tárgyakkal hajthatnak majd végre a játékosok Hiper Edzést. A Rejtélyes Magearna Pokémon Európában tervezett későbbi disztribúciója során egy Kupak tárggyal fog érkezni.

Nézzétek meg akció közben is az új lehetőségeket és Pokémonokat a játék legújabb előzetesében.

A Pokémon Sun és Pokémon Moon november 23-án fog megjelenni Európában, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre.