ÚJ LÁTOGATÓ A VÁROSBAN! MEGÉRKEZETT AZ ANIMAL CROSSING: NEW LEAF INGYENES WELCOME amiibo FRISSÍTÉSE

Új Nintendo Direct videós prezentációja során a Nintendo egy kis parti keretében mutatta be az Animal Crossing: New Leaf ingyenes frissítése, a Welcome amiibo részleteit, mely mától letölthető, és amit a november 25-től a dobozos Animal Crossing: Welcome amiibo is tartalmazni fog. Ez a frissítés egy új RV tábort ad a klasszikus Animal Crossing: New Leaf játékhoz, ami a szórakozás és lehetőségek új tárházát nyitja meg a játékosok előtt. Az Animal Crossing amiibo figurákkal vagy amiibo kártyákkal rendelkező játékosok számára még több lehetőség nyílik meg!

Az amiibo figurák számos dologra képesek! Attól függően, hogy a 16 Animal Crossing amiibo figura vagy a több száz Animal Crossing amiibo kártya melyikét olvasod be készülékeddel, látogatókat hívhatsz az új RV táborba, új tárgyakat szerezhetsz, fotókat készíthetsz állat barátaiddal az amiibo Kamera funkcióval és egyes karakterek akár még városodba is beköltöznek! Az azzal kapcsolatos részletekért, hogy melyik amiibo kártya és figura mit csinál a játékban, látogass el az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo honlapjára.

Ugyan az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo számos új funkciója kihasználja az amiibo adta lehetőségeket, de rengeteg újdonság amiibo nélkül is élvezhető, így ez a frissítés tökéletes minden játékos számára attól függetlenül, hogy hány menő amiiboval rendelkezik. A Nintendo Direct során bemutatott új lehetőségek:

amiibo Támogatás!

  • Wisp Kívánságai: A csodalámpást megtalálva a játékosok feloldhatják az amiibo funkciókat. Megszerzését követően a lámpás naponta egyszer használható Wisp megidézésére. Egyszerűen olvass be egy amiibo figurát vagy kártyát és hívd meg a rajta szereplő karakter városodba vagy szerezz egy napi tárgyat. Szeretnél egy kacsákkal teli városban élni? Netán tehenekkel? A megfelelő amiibo segítségével álmod valóra válhat!
  • Új amiibo Kártyák: A játékosok november 11-től 50 új Animal Crossing amiibo kártya közül válogathatnak, november 25-től pedig elérhető lesz a Sanrio Kollaborációs Csomag is. Ezeken a kártyákon nem csak menő új lakók szerepelnek, de RV járgányuk is – és ha már szóba került….
  • Új RV tábor: A játék frissítését követően egy új helyszín válik elérhetővé a városban. Ez az új tábor új interakciós lehetőségeket kínál a különleges lakókkal, vásárlási opciókat, valamint bemutatja a mókás új karaktert Harveyt, aki segítségedre lesz a táborral kapcsolatos kérdésekben. A megfelelő amiibo kártyát vagy figurát beolvasva az adott karakter megjelenhet a játékban stílusos RV járgányával. Ez néhány nem Animal Crossing amiibora is érvényes, mint például az Inklinget az Splatoonból és Wolf Link!
  • Még Több Játék!: Ha megtalálják a Wii U vagy New Nintendo 3DS XL / New Nintendo 3DS tárgyakat a tábor egyik RV járgányában, a játékosok két új játékot oldhatnak fel és vásárolhatnak meg MEOW kuponokkal. A Wii U konzol a Desert Island Escapre, míg a New Nintendo 3DS XL / New Nintendo 3DS az Animal Crossing Puzzle League játékot nyitja meg. A Wii U és New Nintendo 3DS tárgyak szerencse sütikből is megszerezhetők a Nooklings boltból, de egyszerűbben szert tehetsz ezekre a tárgyakra a 16 Animal Crossing amiibo figura bármelyikének beolvasásával. Egyes Animal Crossing amiibo figurák és kártyák a két új játék közben is használhatók.

Nem Kell Hozzá amiibo!

  • MEOW Kuponok: MEOW (Mutual Exchange of Wealth) kuponok megszerzésével a játékosok egyedi tárgyakra tehetnek szert az RV táborban vagy állat barátaik meglátogatásával. Kuponok szerzéséhez a játékosoknak új Város Kezdeményezéseket kell teljesíteniük, például adott számú gyomot kihúzni vagy bizonyos kagylókat gyűjteni.
  • Mondd, CSÍZ!: Az új amiibo Kamera funkcióval elkészítheted az eddigi legmenőbb játékbeli szelfiket. Kedvenc városlakóid összehívását követően képet készíthetsz róluk, amit elmentve bármikor megnézheted, de akár barátaiddal is megoszthatod a 3DS Image Share opcióval. Ez a mód nem igényel amiibo figurákat vagy kártyákat, de egy amiibo beolvasásával még olyan állat barátaidról is képet készíthetsz, akik nem laknak a városodban!
  • Mit Kezdesz Egy Új Raktárral?: Természetesen tárgyakat tartasz benne! Az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo keretében a játékosok új titkos raktárakat vásárolhatnak házukba a Nook’s Homesban. A titkos raktárok a ház bármely pontjáról elérhetők és számos gyűjthető tárgy tárolására alkalmasak. Akár még egy poros, régi kincses térképet is elrejthetsz benne. Nem ilyen helyeken tároljáték az összes poros, régi kincses térképet?
  • A Dekorálás Könnyebb Mint Valaha!: Az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo keretében a játékosok kedvükre alakíthatják otthonukat a bútorok és tárgyak elmozgatásával, az érintőképernyő segítségével. A stílusos otthon megteremtése még sosem volt ilyen könnyű!
  • Boldog Otthon, Boldog Átvitel: A Nintendo 3DS készülékükön Animal Crossing: Happy Home Designer mentéssel rendelkező játékosok átvihetik mentésüket az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo játékba, mellyel egy hatalmas bútort vásárolhatnak. Ez az új bútor tényleg óriási és garantáltan nagy benyomást tesz majd otthonod látogatóira!

*A frissítés letöltéséhez a játékosoknak az internethez kell csatlakoztatniuk Nintendo 3DS készüléküket, majd elindítani a játékot. Egy értesítés is meg fog jelenni emlékeztetve, hogy töltsék le a frissítést.