Smash 3DS – Október 3, limitált kiadásban!

Közeleg a Smash dizájnos Nintendo 3DS XL, rajta a sorozat új részével!

2_original

Az európai Smash Bros. rajongókra különleges csemege vár október 3-án: Ekkor jelenik meg ugyanis a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack és a Super Smash Bros for Nintendo 3DS! A hardverdcsomag egy vörös Nintendo 3DS XL-t tartalmaz, rajta egy ütős Smash ábrával, valamint a játék 3DS verziójának digitális változatával, hogy a doboz kinyitása után egyből beleugorhass a játékba!

A Super Smash Bros. for Nintendo 3DS az első hordozható epizód a népszerű sorozatban. Egyszerre akár négyen játszhattok egymás ellen helyi vagy online multiplayerben, olyan klasszikus karakterekkel, mint Mario, Lunk, Samus, Sonic, Pikachu, vagy a frissen bejelentett Meta Knight, és újoncokkal, mint Mega Man, Little Mac, PAC-MAN, és Palutena. De most először akár saját Mii-ddel is harcba szállhatsz! Ha pedig regisztrált barátaiddal játszol, egy másik újdonságként immár személyre szabhatod karaktered számos tulajdonságát is.

A kizárólag a 3DS verzióban megtalálható Smash Run játékmódban öt perced van társaiddal együtt felfedezni egy hatalmas csatamezőt, a legnagyobb Nintendo sorozatok ellenfeleivel küzdve, akik power-upokat hagynak maguk után. Hogy miért? Mert a kör végén társaiddal egymásnak estek, és a korábban összeszedett extrák könnyen eldönthetik a meccset! Ha pedig más módon kívánod fejleszteni tudásod, a Bomb Blast játékmódban egy bombával próbálhatsz meg minél nagyobb láncreakciót elindítani.

Mérkőzz meg barátaiddal, vagy szerezz új ismerősöket a világ bármely tájáról a „For Fun” és „For Glory” módokban. A 3DS-es Smash Bros. egy valódi, tartalmas Smash élmény, melyet bárhova magaddal vihetsz! Mi több, a játék kiváló gyakorlás a télen megjelenő Wii U-s epizódhoz, mely számos módon eltér majd a 3DS változattól, de a karakterek és képességeik ugyanazok lesznek.

A Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack és a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS október 3-án jelennek meg.