Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

TAPASZTALT MEG INGYENESEN AZ EGYEDI PUZZLE-RPG JELENSÉGET A KÜLÖNLEGES PUZZLE & DRAGONS Z + PUZZLE & DRAGONS: SUPER MARIO BROS. EDITION DEMÓVAL – MÁTÓL ELÉRHETŐ A NINTENDO eSHOP-BAN NINTENDO 3DS-RE

Gyakorold golyópárosító és Goomba-lapító mozdulataid a Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition demójában, még a teljes játék megjelenése előtt.

2015. április 16. – A Nintendo ma bejelentette a május 8-án a Nintendo 3DS készülékcsalád tagjaira megjelenő Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition játszható demóját, ami a mai naptól ingyenesen letölthető a Nintendo eShop-ból.

A demó két teljes Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition pályát tartalmaz, melyek mindegyike boss harccal zárul, valamint tökéletesen bemutatja a Könnyű és Normál fokozat különbségeit. A játékosok a Super Mario univerzum közismert karakterei – legyen barát vagy ellenség– közül válogathatnak csapatuk összeállítása közben, akik segítségükre lesznek a Goomba, Koopa, Hammer Bros. és más ellenfelektől nyüzsgő pályák teljesítésében. Próbáld ki mi történik, ha Boo Mario vezeti harcba olyan szörnyek csapatát, mint Cheep Cheep és Fire Piranha Plant, akiket ráadásul a kísérteties Boo Luigi támogat a háttérből!

A Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition egy két játékot tartalmazó csomag. Mindkét alkotás egy izgalmas szerepjáték és egy párosítgatós puzzle keveréke. A harc a játékos és az ellenfél különböző karakterekből álló csapata között zajlik le, három vagy több azonos színű golyó összepárosítgatásával. A tűz típusú golyók egymás mellé helyezésével például a fa elemű ellenfelekkel szemben rendkívül hatásos, de a víz eleműek ellen gyenge támadásokat szabadíthatunk el. Ráadásul ahogy a golyók átrendeződnek a lépések során, a játékos egyre furfangosabb stratégiákat vethet be. Ahogy elmozgatsz egy golyót, a többi ahhoz mérten változtatja a helyzetét, ami pusztító kombókhoz vezethet. A játékos csupán egyetlen golyó elmozdításával egész hullámot indíthat el, a hosszabb sorozat pedig erősebb támadásokat eredményez!

A különböző elemek mellett a csapattagok más-más képessége is segítségünkre lesz a csatákban, ami jelenthet plusz sebzést pár kört követően, a golyók típusának megváltoztatását, vagy akár gyógyító golyókká varázsolását is. Minden csapatot egy Vezér irányít és egy Segítő támogat a háttérből, sajátos képességével még több stratégiai lehetőséget nyújtva a küzdelmek során.

A Puzzle & Dragons Z egy mély, stratégiai puzzle, egy RPG és egy szörnygyűjtögető kalandjáték keveréke, ami több mint 200 féle befogható, fejleszthető és felnevelhető szörnyet tartalmaz. A fenevadak közt találhatunk sárkányokat, lovagokat és még démonokat is, melyek más-más támadással, képességgel és különleges csapással rendelkeznek. A Puzzle & Dragons: Super Mario Bros Edition egy kis Super Mario Bros. csavart visz a játékmenetbe, hőseinknek ugyanis a Mushroom Kingdom nyolc világának számos pályáján kell átverekednie magát. A játékosok ugyanazt a színes puzzle élményt fogják átélni az RPG stílisú Puzzle & Dragons Z és a közkedvelt Super Mario Bros. keretében egyaránt. Mivel a csomag tartalmazza a két játékot, így átélhetjük mindkét alkotás izgalmait.

A legfrissebb hírekért, előzetesekért, tippekért és technikákért látogass el a Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition hivatalos oldalára és kövesd a Nintendo Youtube, Facebook és Twitter oldalát.

A Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition május 8-án jelenik meg a Nintendo 3DS készülékcsalád tagjaira.