Próbáld ki a legújabb Nintendo játékokat a budapesti PlayIT és PlayIT Plus rendezvényeken!

Idén is vár a Nintendo a budapesti PlayIT Show és PlayIT Plus rendezvényeken 2017. április 29-én 10:00-tól akár április 30. 03:00-ig a Hungexpoban!
Ismerkedj meg az hatalmas sikerű Nintendo Switch konzollal, ami a te játékstílusodhoz igazodva bárhol, bármikor és bárkivel játszható!

 

Kipróbálható játékaink közt megtalálható lesz:

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch)
Ismerd meg az openworld játékokat újraértelmező vadonat új Legend of Zelda játékot.
100 hosszú év alvás után a legendás hős ismét útra kel, hogy felkutassa elvesztett emlékeit és felkészüljön a harcra, hogy megmentse azt, ami Hyrule királyságából még megmaradt.

 

1-2 Switch! (Nintendo Switch)
Ne a képernyőt nézd, hanem az ellenfeled! Egy eszement minijáték válogatás, mely által megismerheted mi mindenre képesek a Nintendo Switch kontrollerei.
Pisztolypárbaj! Széf feltörés! Varázsló harc! Minden, ami egy jó bulihoz kellhet.

 

Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch)
A Mario Kart visszatért és nagyobb, mint valaha! Több, mint 40 féle karakter, 48 pálya, különböző játékmódok és még több szórakozás vár a Mario Kart 8 Deluxe verziójában kizárólag Nintendo Switch konzolon.

 

Pokémon Sun és Pokémon Moon (Nintendo 3DS)
Vár rád egy trópusi Pokémon kaland az Alola régióban! Fogj el vad Pokémonokat, állítsd össze a csapatod, eddzd fel őket és fedezd fel az Alola régiói szigetek rejtett történeteit és titkait!

 

YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits és Fleshy Souls verziók (Nintendo 3DS)
A Yo-kai Watch 2 játékokban még több csínytevő Yo-kai vár rád! Utazz térben és időben, hogy megismerd a Yo-kai óra eredetét és derítsd ki az egymással hadban álló Yo-kai seregek történetét!

 

Poochy & Yoshi’s Woolly World (Nintendo 3DS)
Egy pihe-puha platformer, ami kicsiket és nagyokat egyaránt leköt! A fonál Yoshikat nagy baj érte és a te segítségedre van szükségük, hogy összeszedjék magukat! Próbáld ki Poochy és Yoshi kreatív gyapjúvilágát a Nintendo 3DS konzolokon!

 

Mario Kart 7 (Nintendo 3DS)
Földön, vizen, levegőben és Nintendo 3DS-en is versenyezhetsz Marioval és barátaival! Versenyezz 3D-ben 3D-s szemüveg nélkül variálható járművekkel klasszikus és új Mario Kart pályákkon.

 

A jó játékok nem csak a gyerekeknek valók! Maradj velünk hajnalig és játssz tovább a PlayIT Plus rendezvényen!

 

További információért és jegyvásárlásért látogass el a www.playit.hu oldalra vagy keresd fel a PlayIT Show facebook oldalát!