Pokémon Art Academy – Pikachutól a csendéletekig

A július 4-én induló rajzsuliban profi rajztechnikákat sajátíthatsz el úgy, hogy közben kedvenc Pokémonjaidat is megtanulod papírra vetni!

1399914215-pokemon-art-academy-logo

Ragadd meg a stylus-t és indulj el a művésszé válás útján a Pokémon Art Academy-vel, mely július 4-én jelenik meg, kizárólag Nintendo 3DS-re és Nintendo 2DS-re! A játékban 40 tanóra segítségével sajátíthatod el a festés, skiccelés és rajzolás csínját-bínját. A tanultakat ráadásul valódi vásznon vagy papíron és kamatoztathatod, de akár digitális munkáidat is megoszthatod a világgal.

A 2009-ben Nintendo DS-en debütáló Art Academy sorozatban az érintőképernyő és a stylus segítségével lépésről-lépésre tanulhatsz meg összetett képeket festeni, rajzolni – egyszerűen! Azonban míg a korábbi Art Academy játékok hagyományos művészeti stílusokra koncentráltak, a legújabb Pokémon verzió egy más úton kalauzolja el a játékost a gyönyörű saját alkotások felé, Professor Andy vezetésével.

A Pokémon Art Academy 40 órája során számos kedvenc Pokémonoddal találkozhatsz majd (még az olyan új részekből is, mint az X/Y), mint pl. Pikachu, Oshawott, Charizard, Torchic, Fletchling, Fennekin, és még sokan mások! Idővel a képregényrajzolók által használt technikákat is elsajátíthatod, valamint megtanulhatod pl. az árnyékolás vagy a mélység érzékeltetésének összes trükkjét.

A Free Paint módban tetszőleges eszközzel és stílusban alkothatsz, ha pedig inspirációra vágysz, akkor 100-nál is több referenciakép áll rendelkezésedre – de akár a 3DS kamerával készült fényképeket is beimportálhatod a játékba. Műveidet természetesen elmentheted egy albumba, melyből akár Miiverse-re is feltöltheted őket, hogy az egész világ lássa!

A Pokémon Art Academy július 4-én jelenik meg, kizárólag Nintendo 3DS-re és 2DS-re!