ŐSSZEL SZÁMOS ÚJDONSÁG ÉRKEZIK NINTENDO 3DS KÉSZÜLÉKEKRE!

Beköszöntött az ősz és ugyan az időjárás esős, a fák hullajtják leveleiket és néhol már leesett az idei első hó is, a Nintendo még ebbe a melankolikus évszakba is színt visz új New Nintendo 3DS XL és Nintendo 2DS gépcsomagjaival! November 11-től a New Nintendo 3DS XL készülék új Gyöngyház Fehér, Narancssárga és Fekete, illetve Rózsaszín és Fehér árnyalatokban is elérhető lesz*, a Pokémon rajongók pedig november 18-tól az exkluzív New Nintendo 3DS XL Solgaleo and Lunala Limited Edition* gépcsomagra is rátehetik a kezüket. A fiatalabb játékosok sem fognak csalódni, hiszen már megtalálhatják a boltok polcain a szintén Nintendo 2DS Yo-kai Watch gépcsomagot, november 23-tól pedig a legújabb Pokémon játékok oldalán két új Nintendo 2DS gépcsomag is érkezik, melyek egy egyedi azúrkék Nintendo 2DS készülék mellett, tartalmazni fogják a Pokémon Sun vagy Pokémon Moon játékot is előre telepítve. Idén a Pokémon jelenség garantáltan viharként söpör majd végig a világon!

A Pokémon játékok legújabb generációja számos új játékelemet tartalmaz, melyeket a Youtube csatornánkon található előzetesekből és digitális brosúránkból már ti is ismerhettek. A Pokémon Edzők ezúttal a trópusi Alola régióba látogathatnak el, ahol új Pokémonok mellett az eredeti 151 Pokémon új, Alola formájával is találkozhatnak, bevethetik a különleges Z-Mozdulatokat és megtapasztalhatják a játék teljesen felújított internetes lehetőségeit. A Pokémon X és Pokémon Y játékokkal elérkezett a Pokémon új generációja, azonban a Pokémon Sun és Pokémon Moon keretében veszi csak igazán kezdetét a sorozat igazi forradalma, amire a rajongók már oly régóta vártak! Kóstoljatok bele az új Pokémon játékok izgalmaiba a Nintendo eShop kínálatából elérhető Pokémon Sun és Pokémon Moon Speciális Demó Verzió segítségével! Persze a Pokémon széria nem az egyetlen szerepjáték, amibe ősszel belevethetik magukat a Nintendo 3DS tulajdonosok.

A YO-KAI WATCH áll a legközelebb a Pokémon sorozathoz, hiszen ugyancsak a virtuális lények gyűjtögetésére épít, de egy jóval realisztikusabb világban és számos egyedi funkcióval, köztük a 3-3 elleni harcokkal, izgalmas főellenfél küzdelmekkel és a szörnyek a Nintendo 3DS készülékek beépített kamerájával való felkutatásával. Ez az új sorozat folyamatosan növekvő, hatalmas népszerűségnek örvend világszerte és már a folytatása is úton van, ami várhatóan 2017 tavaszán fog megérkezni Európába. A vérbeli japán szerepjátékra vágyó játékosok a DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past keretében egy páratlan kalandra részeseivé válhatnak, míg a Monster Hunter Generations egy elszánt vadász bőrébe bújtatja a játékosokat, akiknek hatalmas bestiák felett kell győzedelmeskedniük minden erejüket bevetve magányos farkasként, vagy négyfős csapatban – a játék több száz- vagy akár ezer órányi szórakozást biztosít. A kevésbé időigényes kooperatív élményt kereső játékosok számára a Metroid Prime: Federation Force a tökéletes választás, amiben négy játékosnak együtt dolgozva kell elbánnia az Űrkalózokkal, de pihenésként akár a 3-3 elleni őrületes sport, a Blast Ball keretében is összecsaphatnak a küldetések között. Persze nem csak az epikus harcok hozzák elő az emberből a játékost – néha elég hozzá egy kis vízvezeték tisztítás is…

Ez alatt természetesen a világhírű vízvezeték szerelőre, Mariora gondolunk, aki ezúttal pályatervezőként próbál szerencsét és a ti segítségetekre van szüksége! December 2-án jelenik meg a Super Mario Maker for Nintendo 3DS, melynek Wii U változata tavaly díjat-díjra halmozott és aminek izgalmait hamarosan bárhol és bármikor élvezheted. A kézi konzolos változat tartalmazni fogja a Wii U verzióban megtalálható közel összes elemet, a legjobb Wii U pályákat, valamint 100 a Nintendo által készített pályát, ezúttal már ráadás kihívásokkal – gyűjtsd össze az összes érmét, győzd le az összes ellenfelet. Amíg a kreatív platformer megjelenésére várakozol, elütheted az időd a Mario Party: Star Rush játékkal, ami ahogy a címe is utal rá, egy hatalmas bulit rendez a Nintendo kézi konzolján. Az egyidejű lépés lehetősége és a rengeteg új mini-játék garantáltan szórakoztatóbbá teszi a várakozást Marioval és barátaival.

A Mario Party: Star Rush megjelenése alkalmából négy új figurával bővült a Super Mario Collection amiibo sorozat Donkey Kong, Rosalina, Wario és a sötétben világító Boo személyében, melyekhez november 4-én csatlakozik a Diddy Kong, Daisy és Waluigi amiibo figura is.

A Nintendo 3DS tulajdonosoknak garantáltan nem lesz ideje unatkozni ősszel sem! Ha esetleg nincs még Nintendo 3DS készüléked, tudj meg többet a Nintendo konzolokról oldalunkon és ismerkedj meg a játékokkal közelebbről a Youtube csatornánkon található előzetesekkel!

*A gépcsomagok hálózati töltőt nem tartalmaznak.
**A gépcsomag játékszoftvert és hálózati töltőt nem tartalmaz.