OKTÓBER 16-ÁN NINTENDO 3DS JÁTÉKOKKAL BŐVÜL A NINTENDO SELECTS KÍNÁLATA

A Nintendo Selects népszerű Nintendo játékok kínálata páratlan áron. Akár csak pótolni szeretnél egy korábban kihagyott játékot, vagy csupán egy jó ajánlatra vársz Karácsony előtt, a Nintendo Selects kínálata változatos élményeket kínál kedvező áron. A Wii és Wii U* konzolokon is játszható már több, mint 20 klasszikus Wii alkotás mellett a Nintendo Selects tovább bővül október 16-án, mikor is első alkalommal Nintendo 3DS játékok is bekerülnek a kínálatába, melyek minden Nintendo 3DS készüléken élvezhetők, beleértve természetesen a Nintendo 2DS-eket is.

A Nintendo Európa kiadni készül hatot a legnépszerűbb Nintendo 3DS játékokból, melyekből a mai napig összesen 3.8 millió példány kelt el Európában**. A kínálat a következőkből fog állni:

  • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds: Az 1992-ben Super NES konzolra megjelent The Legend of Zelda: A Link to the Past után most egy új történetet fedezhetsz fel Hyrule királyságában. Új tárgyakkal felszerelkezve és a képességgel, hogy festmény módjára mozogjon a falon Link nekivág, hogy visszaállítsa a békét két nagyon különböző világban.
  • Star Fox 64 3D: A Star Fox csapat visszatér az Európában eredetileg Lylat Wars címen megjelent legnagyobb küldetésére. Robbantsd szét ellenfeleidet, miközben romos városokon és meteor mezőkön repülsz keresztül, vagy épp szembeszállsz barátaiddal a lokális többjátékos módban ebben az akciódús 3D-s alkotásban.
  • nintendogs + cats: Mindig is szerettél volna kiskutyákkal és kismacskákkal játszadozni? Gondoskodj a különböző fajtájú állatokról, taníts nekik trükköket, nevezd be őket különböző versenyekre és tevékenyégekre vagy csinosítsd ki őket a számos kiegészítővel. A játék elején három fajtából választhatsz: francia bulldog, törpe uszkár és golden retriever. Az összes fajta feloldható minden verzióban.
  • Mario Tennis Open: Izgalmas tenisz meccsek akár négy játékossal lokálisan vagy interneten keresztül! Hozd nehéz helyzetbe ellenfeleidet egy trükkös fonákkal majd helyezkedj el egy Chance Shot ütéshez és söpörd el őket!
  • Yoshi’s New Island: Yoshi és Baby Mario újra együtt egy kalandos platformer keretében tele klasszikus Yoshi játékelemmel és álomszerű látványvilággal. Kutasd fel az összes gyűjthető tárgyat és zúzd szét az akadályokat a hatalmas Mega Eggdozerrel!
  • Mario Party: Island Tour: Egy tartalmas parti, ami elfér a zsebedben! Merülj el a 80 szórakoztató mini játékban és osztozz a mókában barátaiddal a Download Play funkció segítségével, ahol akár négyen játszhattok egyszerre, mindössze egy Játék Kártyával.

A Nintendo 3DS és Nintendo 2DS tulajdonosok remek játékoknak néznek elébe rendkívül kedvező áron, mikor ez a hat Nintendo 3DS alkotás csatlakozik a Nintendo Selects kínálatához Európában október 16-án.