NINTENDO SWITCH PREZENTÁCIÓ 2017. JANUÁR 13-ÁN

Ma üzleti jelentése prezentálása során Tokióban a Nintendo Co., Ltd. elnöke Tatsumi Kimishima bejelentette, hogy a meghívott médiaképviselők, elemzők és partnerek számára tartott élő Nintendo Switch Presentation 2017 keretében további részleteket fognak közölni a cég új otthoni konzoljáról, a Nintendo Switch-ről Tokióban, január 13-án. A prezentáció világszerte élőben követhető lesz az interneten keresztül és keretében ismertetni fogja a cég az új konzol pontos megjelenési dátumát, valamint bemutatja jelenleg fejlesztés alatt álló játékkínálatát is.

Mr. Mimishima bejelentette továbbá, hogy a meghívott médiaképviselőknek és partnereknek a januártól kezdődő Nintendo Switch próba rendezvénysorozat alkalmával Amerikában és Európában is lehetősége lesz kipróbálni a konzolt. A nyilvános közönségnek ugyancsak lehetősége lesz hasonló rendezvények keretében kipróbálni a konzolt, de az ezzel kapcsolatos részleteket később közöljük.

A Nintendo Switch Presentation 2017 pontos kezdési időpontja a Nintendo közösségi felületein lesz közzétéve az elkövetkező hetekben.

További részletekért a cég első pénzügyi félévéről szóló üzleti prezentációval kapcsolatban, látogass el az alábbi oldalra: https://www.nintendo.co.jp/ir/en/.