Nintendo LABO megjelenési esemény – 2018.04.28.

Jöjjön el és próbálja ki elsőként Csehországban az egyedülálló Nintendo Labo kartonpapír építőkészleteket, készítse el saját Toy-Con alkotásait, játszon velük, fedezze fel, hogyan működnek, hogy aztán kitalálhassa sajátját. Ezt mind átélheti és kipróbálhatja 2018. április 28-án, a prágai Creatve World rendezvényhelyszínen a Nintendo Labo Launch eseményen.

>>> Mi kell hozzá?

Regisztráljon a csatolt jelentkezési íven, válasszon egyet az időpontok közül és jelezze, hogy gyermekekkel érkezik-e, ugyanis a Nintendo Labo a gyermekek számára a legélvezetesebb(7 éves és annál idősebb gyerekek számára)! Figyelem, a regisztráció nem garantálja a részvételt, a jelentkezők közül kiválasztunk néhány szerencsést, akkikel később, a megadott e-mail címen vesszük fel a kapcsolatot. A megerősítést és a meghívót körülbelül egy héttel az esemény előtt fogjuk kiküldeni. A jelentkezési ívet csak egyszer töltheti ki(tehát egy időpontot választhat).

Az elektronikus meghívóból majd megtudhatja, hogy mikor és hová kell érkeznie. Ami a programot illeti, vár Önre egy megnyitó prezentáció, mely megválaszol minden alapvető kérdést a Nintendo Labo csomagokkal kapcsolatban. Ezt követően a felkészített promotereink segítenek majd elkészíteni saját Toy-Con alkotásait és elmagyarázzák, hogy valójában hogyan működik a Nintendo Labo. Az ügyesebbek aztán megpróbálkozhatnak a saját Toy-Con alkotásaik megtervezésével a Toy-Con Garage sarokban, utána pedig természetesen kipróbálhatják, hogy milyen velük játszani.
A játék új formája. Nintendo Labo.