MENTS MEG INGATAG SÉRÜLTEKET A THE STRETCHERS JÁTÉKBAN, AMI MÁR ELÉRHETŐ A NINTENDO eSHOPBAN A NINTENDO SWITCH KONZOLON

A The Stretchers, egy humoros co-op logikai játék, amit a Tarsier Studios fejlesztett, és a Nintendo jelentetett meg, a mai naptól letölthető a Nintendo eShopon keresztül Nintendo Switch konzolra. A játékosok két mentős bőrébe bújhatnak, és megoszthatják a Joy-Con kontrollereket egy barátjukkal, vagy egyedül is indulhatnak a bajba jutott civilek, vagy más néven „Szédültek” vicces szituációkon keresztüli megmentésére. Kukkants bele a játékbeli akciókba a The Stretchers megjelenési előzetessel a Nintendo UK YouTube csatornáján.

 

A Szédültek megmentéséhez a játékosoknak először is el kell jutniuk mentőautójukkal a baleset helyszínére, és már ekkor kezdetét veszi a káosz: falakat kell áttörni, akár a levegőben hasítani, és mindenféle veszélyekkel szembenézni útközben minden egyes mentés felé. Amint megérkeztek, a játékosoknak együtt kell működniük, hogy felrakodják a Szédülteket a hordágyra (vagy végtagjaiknál fogva megragadják őket), és visszavigyék a mentőautóhoz, miközben folyamatosan újabb veszélyeket és akadályokat kell kikerülniük. A bútorok mozgathatók, hogy blokkolják a lézerek csóváját, romboló gömbökkel falakat lehet kitörni, és így tovább. Végül, még egy izgalmakkal teli visszautat követően a Szédültek megkaphatják a szükséges ellátást, még épp időben, hogy mentőseink következő küldetésükre is odaérhessenek!

 

A játékosok megosztozhatnak a Joy-Con kontrollereken, és barátjukkal csapatban* kerülhetik el a veszélyeket, találhatnak bónusz kincseket és oldhatnak meg fejtörőket, miközben a bajbajutottakon segítenek. Egyéni játékosok is belevághatnak a küldetésbe, egyszerre irányítva mindkét mentős karaktert.

 

A szédült polgárok megmentésén túl a játék még számos mellékküldetést is kínál, fák lefűrészelésétől kezdve rámpák építésén, hidak felrobbantásán át egészen a bújócskázásig.

 

A The Stretchers, egy humoros co-op logikai játék, amit a Tarsier Studios fejlesztett, és a Nintendo jelentetett meg, a mai naptól letölthető a Nintendo eShopon keresztül Nintendo Switch konzolra. A játékosok két mentős bőrébe bújhatnak, és megoszthatják a Joy-Con kontrollereket egy barátjukkal, vagy egyedül is indulhatnak a bajba jutott civilek, vagy más néven „Szédültek” vicces szituációkon keresztüli megmentésére, miközben fejtörőket oldanak meg, és száguldó mentőautójukkal bejárják az egész térképet.