MEGJELENT A FIRE EMBLEM HEROES OKOSKÉSZÜLÉKEKRE

Idézz meg legendákat a Fire Emblem játékok múltjából és jelenéből ebben az eredeti, ingyenesen játszható stratégiai RPG játékban

Már letölthető a következő mobilos Nintendo kaland, a Fire Emblem Heroes, ami egy egyedi stratégiai RPG játék két harcban álló királyság küzdelméről. Idézőként a játékosok a felépíthetik saját seregüket a Fire Emblem sorozat hőseit segítségül hívva.

A játékosok stratégiai harcokat vívhatnak majd akár menet közben is, melyben szintet léphetnek új harcosok és legendás hősök. Néhány ismerős karakter szövetségesként, második pedig az ellenfél hadvezéreiként térnek majd vissza.

A csodálatos karakterdizájnokon túl a taktikus szerepjátékot az okostelefonok képernyőjéhez jól illő kicsinyített térképeken és karakterekkel játszhatják a játékosok. Az érintőképernyős irányítással könnyedén, a képernyőn odébbhúzva lehet utasítani a karaktereket helyzetváltoztatásra vagy támadásra. Ha a játékos hadserege minden ellenfelet legyőz egy pályán, akkor övé a győzelem.

A főtörténeten túl a játékosok erősíthetik a hadseregük tagjait, kihívhatnak más játékosokat és még sok más egyéb módot is kipróbálhatnak. A fokozaton érkező Ingyenes frissítésekkel és új karakterekkel pedig tovább folytatódhat a játék a történet befejezése után is.

További információért látogasson el a Fire Emblem Heroes weboldalra. A Fire Emblem Heroes ingyenesen letölthető, alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségeket tartalmaz.