MEGÉHEZTÉL? CSILLAPÍTSD KALANDÉHSÉGEDET A MÁR KAPHATÓ SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD JÁTÉKKAL!

Ha hatalmas az étvágyad fincsi zsákmányokra és kísértést keltő kincsekre, most szerencséd van – ma megjelent a SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD Nintendo Switch konzolra. Hogy megtudd, miről is szól ez a játék, kukkants bele a SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD – Let’s get looting! trailerbe.

A LEVEL-5 által fejlesztett SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD egy üdítően meta, játékosra kikacsintó roguelike RPG, telis-tele nagyadag iróniával és kacagtató szóviccekkel. Csatlakozz a hősies kincsvadászokhoz, Chuphoz, Mayonnához, és a csapathoz, miközben izgalmas ütközeteken és procedurálisan generált dungeonökön keresztül vezet útjuk viccekkel és nevetséges helyzetekkel teli küldetésük során, hogy megmentsék Tutti-Frutti országát. A gonosz mogul, Sultan Vinegar megpróbálta feléleszteni a Deodragont, Smörg Åsbordot, ami most Snack World egészét fenyegeti. Rajtatok a sor, hogy megállítsátok őket!

 

Készülj játékbeli kalandjaidra az ellátmánnyal szuperül felszerelt boltokban, és optimizáld felszerelésed a megtévesztően komplex harcokra, amik előtted állnak. Ha felszerelkeztél, és készen állsz a csatára, indulhatsz a kincsvadászatra, ami során alattomos csapdákat, és brutális bossokat kell kiiktatnod őrületes dungeonökben. Használj „snack”-eket, hogy különleges társakat hívj elő, akik segítenek az ütközetekben, cserélgesd felszerelésedet, az úgynevezett „jara”-kat akár menet közben, és oszd be ügyesen a bájitalokat, hogy tiéd legyen az előny minden pillanatban. Állj össze barátaiddal, és győzzétek le a nem csak nagy, de nagyképű bossokat is online* és helyi co-op** ütközetekben akár négy játékossal.

 

Készülj a harapnivalóan izgalmas kincsvadász kalandra! A SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL GOLD mától elérhető Nintendo Switch konzolon.

 
Megjegyzések:

*Internetkapcsolat szükséges az online játékhoz. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz Nintendo Switch Online előfizetés szükséges.

**A helyi vezeték nélküli játékhoz játékosonként egy konzol és a szoftver egy-egy példánya szükséges.