MÁR LETÖLTHETŐ EGY INGYENES FRISSÍTÉS A SUPER MARIO ODYSSEY-HEZ

A mai naptól letölthető egy ingyenes frissítés a Super Mario Odyssey-hez, ami egy Ballon World című, új minijátékot tartalmaz, több új öltözéket Mario számára, és két új filtert, amit Snapshot módban használhatunk pillanatképek készítésekor.

unnamed (3)

Miután a játékosok letöltötték a frissítést, és teljesítették a fő történetszálat, Balloon World elérhetővé válik, és a játékosoknak csak fel kell keresniük Luigit minden királyságban, és beszélniük vele a játék elkezdéséhez. A „Hide It” módban meghatározott idő alatt kell elrejteniük egy léggömböt, a „Find It” módban pedig ugyanannyi idő alatt megtalálniuk a más játékosok által elrejtett léggömböket. A rangsorolásban akár az elrejtett léggömbök megtalálásával, akár az elrejtés mesterévé válva előrébb juthatnak. Miközben Balloon Worldben játszunk, a környezet minden királyságban másképp néz ki: például New Donk City-ben esőt láthatunk nap közben, Tostarena-ban viszont a naplementében gyönyörködhetünk.

unnamed (4)

A frissítés számos új öltözetet is tartalmaz, valamint pillanatkép-filtereket, amikkel Mariónak egészen új megjelenést kölcsönözhetünk. A nyaraló, zenész és lovagi öltözetek a fő történetszál befejezése után válnak elérhetővé a boltban. Két új Snapshot Mode filter is bekerült a játékba: a pénzérme és a neon. Használatukkal sok-sok új, vicces pillanatot megörökíthetünk.

 

Elérhető egy ingyenesen letölthető frissítés a Super Mario Odyssey-hez, ami tartalmaz a Balloon World című, új minijátékot, több új öltözetet Mario sámára, és új pillanatkép-filtereket. A közeljövőben további öltözetek lesznek hozzáadva a játékhoz, amivel kapcsolatban az érdeklődők a Super Mario Twitter oldalán keresztül értesülhetnek a legfrissebb információkról.

 

 

*Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Nintendo Account regisztrációja és profilhoz való hozzárendelése, illetve a Nintendo Account felhasználói szerződés és adatvédelmi irányelvek elfogadása szükséges. Az online szolgáltatások használata Nintendo Account regisztrációjához kötött. 2018-tól néhány online szolgáltatás használatához előfizetés is szükséges lesz. A fizetős szolgáltatások elérhetősége területtől függően korlátozott lehet.