Már kapható a Nintendo Switch konzolra megjelent Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Indulj akár három barátoddal* egy izgalmas utazásra a Popstar bolygóra, ahol színes világokon át vezet az utad, melynek célja, hogy megjavítsd Magolor, a titokzatos utazó űrhajóját, és megmentsd a helyzetet a Kirby’s Return to Dream Land Deluxe játékban. Tekintsd meg a Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – Kirby következő kalandjai (Nintendo Switch) videót.

A mind újoncok, mind veterán Kirby-rajongók számára egyaránt szórakoztató játék új tartalmakkal és funkciókkal bővült, többek között a fő kaland segédmódjával, a Helper Magolorral, valamint felújított látványvilággal és amiibo funkciókkal.

A kooperatív módban Kirby-hez olyan ikonikus barátok csatlakoznak, mint King Dedede, a Meta Knight és Bandana Waddle Dee. Haladj végig a pályákon a szuperképességek, valamint a másolóképességek – köztük a vadonatúj mecha és homok képességek – és a visszatérő fesztiválképesség használatával.

Élvezzétek akár négyen a véget nem érő szórakozást és az összesen 10 minijátékot a Merry Magoland vidámparkban, ahol játékon belüli ajándéktárgyakat is szerezhettek. Ráadásul miután segítettél Magolornak újjáépíteni űrhajóját a fő történetszálban, a teljesen új Magolor Epilogue: The Interdimensional Traveler játékmódban egy korábban soha nem látott játékstílust is megtapasztalhatsz, ahol akár négy játékos is játszhat Magolort irányítva, aki elveszett ereje visszaszerzésére indul.

*A többszemélyes játék személyenként egy-egy kompatibilis kontrollert igényel. További (külön kapható) kontrollerek lehetnek szükségesek.