Ma jelenik meg a Nintendo Switch – OLED Modell és a Metroid Dread játék

A mai naptól már kapható a boltokban a Nintendo Switch konzolcsalád legújabb tagja. A Nintendo Switch – OLED Modell mérete megegyezik a Nintendo Switch konzol méretével, azonban egy nagyobb, élénk színekkel és nagy kontraszttal rendelkező, 7 hüvelykes OLED-kijelzőt kapott. Az új konzol egy újabb lehetőséget biztosít a játékosok számára, hogy a Nintendo Switch játékok hatalmas és folyamatosan bővülő gyűjteményét úgy és ott játsszák, ahogy és ahol csak kedvük tartja.

A Nintendo Switch – OLED Modell nemcsak 7 hüvelykes OLED-kijelzővel, de az asztali módhoz széles, állítható támasztékkal, vezetékes LAN-csatlakozóval ellátott új dokkolóval (a LAN-kábel külön vásárolható meg), 64 GB belső tárhellyel*, a kézikonzol és az asztali módban történő játékhoz pedig továbbfejlesztett hangzással is rendelkezik. Csakúgy, mint a Nintendo Switch, a Nintendo Switch – OLED Modell is lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a tévén játsszanak, valamint megosszák a levehető Joy-Con kontrollereket az ötletes többjátékos szórakozás érdekében. A Nintendo Switch és a Nintendo Switch Lite konzolokhoz hasonlóan a Nintendo Switch – OLED Modelljét is bárhová magaddal viheted, hogy útközben is élvezhesd sokoldalúságát.

Azonban nem ez az egyetlen új Nintendo élmény, amellyel a mai naptól gazdagodhatsz. Ugyancsak mától érhető el a legendás Metroid sorozat következő része, a Metroid Dread.  A Metroid Dread játék Samus Aran, az intergalaktikus fejvadász történetét meséli el, akinek ezúttal egy új bolygóra kell leszállnia, hogy utánajárjon egy titokzatos üzenet eredetének. A régi rajongók, valamint a sorozattal csak most ismerkedő játékosok által egyaránt élvezhető Metroid Dread lezárja az izgalmas történetet, amely Samus és a Metroidok furcsa, egymással összefüggő sorsára összpontosít.

A Metroid Dread dobozos kiadása a boltokban, digitális változata pedig a Nintendo eShop kínálatában vásárolható meg. A játék a Metroid Dread: Special Edition kiadásban is elérhető: ez a fémtok és a játékot tartalmazó kártya mellett öt, kiváló minőségű művészeti képeslapot is tartalmaz az összes 2D-s Metroid játék fő illusztrációjával, ezenfelül pedig egy 190 oldalas, a 2D-s Metroid saga mind az öt részét felölelő művészeti album is helyet kapott benne.

November 5-én pedig egy új amiibo-duplacsomag is megjelenik, amely a Metroid Dread játékban látható páncélját viselő Samus amiibo figurát, valamint egy E.M.M.I. amiibo figurát tartalmaz. A Samus amiibo beolvasásával a játékosok egy extra energiatartályhoz juthatnak, amely 100-zal növeli meg életerejüket. Emellett a Samus amiibo naponta egyszer újra beolvasható, hogy életerőhöz juttasson. Az E.M.M.I. amiibo egy Missile Plus tárolót ad Samusnak, tízzel növelve rakétakapacitását. Az E.M.M.I. amiibo is naponta egyszer újra beolvasható, hogy néhány rakétát utántölthess a segítségével.

* A belső memória egy része a rendszer számára van fenntartva. A játékosok könnyedén, akár 2 TB-os (külön megvásárolható) microSDXC kártyákkal is bővíthetik a tárhelyet.