LIMITÁLT KIADÁSÚ NINTENDO SWITCH + MARIO KART 8 DELUXE CSOMAG ÉRKEZIK MA A KIVÁLASZTOTT ÜZLETEKBE

Indítsd be a motorokat, és nyomd tövig a gázpedált – egy limitált kiadású Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe csomag érkezik Magyarország kiválasztott boltjaiba a mai napon, ami a játék letöltőkódja mellett tartalmazza a megnövelt akkumulátor-élettartammal ellátott Nintendo Switch konzolt* is.
Az ünnepi szezon elkezdődött, és ez a csomag ideális ajándék lehet barátoknak és családtagoknak, akik szívesen versenyeznének együtt bárhol és bármikor. A készlet tartalmazza a megnövelt akkumulátorkapacitással ellátott Nintendo Switch konzolt, egy pár Joy-Con kontrollert (neon piros/neon kék) valamint egy letöltőkódot a Mario Kart 8 Deluxe játékhoz, így rögtön kicsomagoláskor el van mindennel látva, ami ahhoz szükséges, hogy egyből a rajtvonalhoz álljatok. Akár négy játékos is csatlakozhat a mókához további Joy-Con kontrollerek használatával, melyek külön kaphatóak. Ráadásul a Nintendo Switch konzol egyedi kialakításának köszönhetően a játék bárhol, bármikor és bárkivel élvezhető, így a verseny történhet a TV nagyképernyőjén otthon, a kocsi hátsóülésén, vagy bárhol, ahol versenyzőtársaiddal kedvet kaptok egy kis száguldozáshoz. Sőt akár kihívhatsz a világ más tájain élő játékosokat is! Akár 12 játékos is csatlakozhat online** versenyekhez, ahol két helyi játékos még akár ugyanarról a Nintendo Switch konzolról is játszhat.

 

A Mario Kart 8 Deluxe játékban visszatérnek a Super Mario sorozat ismert karakterei, mint Mario, Luigi, Peach és Bowser, és más Nintenso sorozatok közönségkedvencei, mint Link a Legend of Zelda sorozatból, az Inklingek a Splatoon sorozatból vagy Isabelle az Animal Crossing sorozatból. A kedvelt szereplők a Mushroom Kingdom és más helyszínek pályáin mérik össze autóversenyzői ügyességüket. A pilótáknak készen kell állniuk minden trükk bevetésére, hogy ellenfeleik elé kerülhessenek, akár olyan tárgyak használatával is mint a Szuper Csillag – ami rövid időre sebezhetetlenné teszi a játékost -, vagy a hírhedt Kék Teknps, ami levadássza és megtámadja az első helyen kocsikázó játékost. A szórakoztató versenyizgalmakat csak tovább fokozza az antigravitáció, amivel akár épületek falain vagy vízeséseken felfele is haladhatnak a járgányok, vagy egy kis jóleső extra sebességhez juthatnak ellenfeleiknek való hozzákoccanásokkal.  A játékosok még The Legend of Zelda: Breath of the Wild-stílusban is versenyezhetnek! Állj rajthoz mint egy bajnok a Master Cycle Zero motorral Champion’s Tunic Linkként, és használj néhány legendás alkatrészt járgányod tuningolására: az Ancient Tyres-t és a Paraglidert. Vess egy pillantást a the Mario Kart 8 Deluxe X The Legend of Zelda: Breath of the Wild előzetesre, és nézd meg ezeket az újításokat akcióban a pályán.

 

A világszerte több mint 19 millió eladott példánnyal büszkélkedő játékban bármilyen korosztályba tartozó és bármekkora játéktapasztalattal rendelkező felhasználók élvezhetik a Mario Kart 8 Deluxe-élményt. Az opcionális Smart Steering funkció megakadályozza, hogy lesodródjunk a pályáról, és elmenjen a kedvünk a játéktól, így akár a legkisebbek is élvezhetik az akciót, még akár opcionális mozgásvezérlés használatával is

 

A Mario Kart 8 Deluxe kompatibilis a Nintendo Labo-val is. A Nintendo interaktív építős játékával alkothatunk, játszhatunk és felfedezhetünk egyidőben. Ragadd meg a kormányt és versenyezz Toy-Con motoron száguldva a Nintendo Labo Toy-Con 01: Vegyes csomaggal, vagy használd a kormánykereket és a pedált a Nintendo Labo Toy-Con 03: Jármű csomagból, és érezd magad igazi autóversenyzőnek. Tudj meg többet a Nintendo Labo és Mario Kart 8 Deluxe kompatibilitásáról a hivatalos Nintendo Labo weboldalon.

 

A Mario Kart 8 Deluxe csak egyetlen a számos játékszoftver közül, amiket a Nintendo Switch konzolon élvezhetsz. Az öt, alább felsorolt, Mario-tematikájú játék mindegyikét játszhatod két játékossal, a Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe csomaghoz kapott Joy-Con kontrollerek használatával:

  • Super Mario Party – A Super Mario Party visszatér a sorozat gyökereihez, és a klasszikus társasjátékstílust ötvözi új stratégiai elemekkel, mint például a karakterspecifikus dobókockák. A játék új mókalehetőségeket is bevezet, köztük a Joy-Con kontrollerekkel irányítható minijátékosokat akár négy személy részére, és még sok egyéb új játékmódot, amit a család és a barátok közösen élvezhetnek. A játékosok a 10 minijátékból vegyesen kiválogatott 5 játékot még online** is élvezhetik világszerte,v agy barátaikkal az Online Mariothonokon keresztül.
  • Super Mario Odyssey – Ez a 3D-s Mario-kaland telis-tele van titkokkal és meglepetésekkel, és Mario új mozdulataival, mint a Cap Throw, a Cap Jump vagy a Capture, olyan szórakoztató játékélményekben lesz részed, amikben eddig még soha nem volt a franchise története során.
  • Mario Tennis Aces – Ebben az akciódús sportjátékban akár négy játékos** is megragadhatja ütőit és választhat avatárt egy egész sornyi Super Mario karakter közül, akár még Chain Chompot is. Akár kezdő vagy, aki még csak próbálgatja az első lendítéseket, akár egy harcedzett profi, aki elmélyült stratégiai húzásait akarja tökéletesíteni, a Mario Tennis Aces tökéletes tenisz-játékélményt fog szerválni neked.
  • Super Smash Bros. Ultimate – Ez a játék semmi másról nem szól, mint őrületes bunyókról 74 híres karakter között, mint például Mario, Donkey Kong, Link vagy az Inklingek a Splatoonból. Feledkezz bele te is az üdítő ütközetekbe, és repítsd ki ellenfeleidet a pályáról a tökéletes akciójátékban. Gyorsabb harcok, új tárgyak, új támadások, új védekezési opciók, technikák és rengeteg egyéb újdonság tartja életben a bunyót akár otthon vagy, akár menet közben támad kedved egy kis csihi-puhira.
  • New Super Mario Bros. U Deluxe – Egy oldalirányban haladó platformerjáték Mario és barátai szereplésével, ahol akár négy játékos is gyűjtheti az érméket, taposhatja a Goombákat és győzheti le közösen Bowsert. Megragadhatjáték, cipelhetitek és eldobhatjátok egymást, hogy legyőzzetek veszélyeket, sőt a különleges játszható karakter, Nabbit nem sérül az ellenségektől – így tökéletes kezdők számára.

 

Számos további Nintendo Switch játék, köztük a Pokémon Sword / Pokémon Shield, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a Ring Fit Adventure, a Splatoon 2 és sok más megtalálható a Nintendo Switch weboldalon.

 

Magyarország kiválasztott boltjaiban ma jelenik meg a Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe csomag, ami tartalmazza a megnövelt akkumulátorélettartammal ellátott Nintendo Switch konzolt, egy pár Joy-Con kontrollert és a Mario Kart 8 Deluxe letöltőkódját. Ajándékként is tökéletes választás az ünnepi szezonban!

 

Megjegyzések:

*Nintendo Switch konzol megnövelt akkumulátor-élettartammal.  Kb. 4,5-9 óra az általad futtatott játékszoftvertől függően.Például a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékot egy töltéssel kb. 5,5 órán keresztül játszhatod.

**Internetkapcsolat és Nintendo Switch Online tagsági előfizetés szükséges az online játékhoz. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Tudj meg többet a fizetős tagsági feliratkozásról a Nintendo Switch Online weboldalon.