LIMITÁLT KIADÁSÚ NINTENDO SWITCH CSOMAG ÉRKEZIK A POKÉMON: LET’S GO, PIKACHU! ÉS POKÉMON: LET’S GO, EEVEE! JÁTÉKOKKAL NOVEMBER 16-ÁN

Bárki, aki szeretné megvenni a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! vagy Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékot Nintendo Switch konzolra bizonyára örömmel várja a két új limitált kiadású konzolcsomagot is, melyek a Pokémon játékokkal együtt kerülnek a boltokba November 16-án.
A csomagok tartalma:

  • Egy Nintendo Switch konzol Pikachu és Eevee árnyképeivel díszítve;
  • Különleges Pikachu és Eevee színtematikájú Joy-Con kontrollerek;
  • Egy Nintendo Switch dokkoló színes Pikachu és Eevee képpel;
  • Egy előretelepített verziója a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! vagy Pokémon: Let’s Go, Eevee! játéknak;
  • Egy Poké Ball Plus

 

Tekintsd meg te is a konzolcsomagot az új Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! konzol bemutató videóban.

Új információk is érkeztek a játékokról. A kalandozások során a játékosok a partner Pokémon (Pikachu vagy Eevee) segítségével eltünthethetik az útjukat álló akadályokat, titkos képességeket használva. Ezeket a képességeket kizárólag a partner Pokémon tudja használni, mellyekkel fákat vághat ki, vizen utazhat vagy akár repülhet is.

 

Két új limitált kiadású konzolcsomag érkezik a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékokkal egyidőben november 16-án az európai boltokba.