LÉGY TE A LEGJOBB A MARIO SPORTS SUPERSTARS JÁTÉKBAN, MELY MÁRCIUS 10-ÉN ÉRKEZIK A NINTENDO 3DS KONZOLOKRA

Csatlakozz Mariohoz és barátaihoz, hogy bemutassák atletikus képességeiket labdarúgás, tenisz, golfozás, baseball és lóversenyzés sportágakban a játékban, mely Európában március 10-től kapható Nintendo 3DS konzolokra. A játékosok versenyezhetnek egyedül az egyjátékos mód bajnokságain minden sportban, vagy akár lokális és online többjátékos módban a többi játékos ellen. Ugyan ezen a napon jelenik meg egy 90 darabos Mario Sports Superstars amiibo kártyasorozat is, melyet 5 kártyás csomagokban lehet kapni és használhatók a játékban a karakterek felerősítésére. Azok a rajongók, akik az első kiadást* vásárolják meg, egy kártyát ajándékba kapnak a szoftver mellé.
Öt kidolgozott sport játékkal, a Mario Sports Superstars mindenki számára tartogat szórakozást. A foci rajongói egy teljes 11 fős csapattal küzdhetnek és a győzelem érdekében el kell sajátítaniuk a taktikákat és különböző képességeket. A Mario Golf és Mario Tennis sorozatok rajongói számára ismerős, klasszikus golf és tenisz játékokat fejlesztett a Camelot Software Planning. A Baseball rajongóinak gyakorolnia kell az ütéseket és dobásokat, mert 10 év elteltével ismét olyan kemény karakterek ütik a labdát a Mario témájú meccseken, mint Bowser. A lóversenyen a feltörekvő zsokéknak jön el az ideje, hogy nyeregbe üljenek és akadályokat ugorjanak át vagy a bajnoki címért vágtassanak a cél felé. A verseny közben gyűjtött répák növelik a ló állóképességét, míg a gyűjthető csillagokkal a Star Dash technikát is bevethetjük, hogy növeljük győzelmi esélyeinket. A játékosok továbbá megmutathatják a gondoskodó oldalukat is, ha meglátogatják a lovaikat a Stable Mode istállóiban. Simogatni, etetni és ápolni is lehet a lovakat, hogy különleges kötődés alakuljon ki a játékos és lova között és igazi csapatként dolgozhassanak együtt a pályán.

3DS Mario Sports Superstars amiibo card (5pcs)31825

A Mario Sports Superstars mind az öt sportága játszható egyjátékos, lokális többjátékos és online többjátékos módban is. Egyjátékos módban a játékosok megtanulhatják a játék alapjait a tutoriál alatt, kihívásokat teljesíthetnek, hogy fejlesszék a képességeiket és nevezhetnek különféle, szintjüknek megfelelő bajnokságokra is. A többjátékos módokban a rajongók barátok és családtagok ellen játszhatnak lokálisan vagy akár online is. Lehetőség van továbbá a világ bármely pontján levő, azonos szintű játékosokkal is megmérkőzni.

 

 

Mindegy, hogy a puszta erőt vagy a taktikus precizitást szereted jobban, a Mario Sports Superstars 18 karaktere között biztos megtalálod a neked valót – 16 karakter már a játék kezdetétől elérhető, míg kettő karakter megnyitható megadott bajnokságok és kihívások teljesítésével.  A Mario Sports Superstars sorozat 90 amiibo kártyája (karakterenként 5 kártya) segítségével a játékosok erősebb verziókat szerezhetnek minden karakterből minden sportágban. A Mario Sports Superstars amiibo kártyát** beolvasva, a játékosok megnyithatják a Sztár verzióját az adott karakternek az adott sportágban. A Sztár karakter erősebb, mint a normál verzió így nagyobb eséllyel nyer az adott sportágban. Ha beolvas a játékos maximum 3 amiibo kártyát, részt vehet a Road to Superstar módban. Ha ezt a játékmódot teljesíti a karakterrel, az adott karakter tovább erősödik. Azoknak a játékosoknak, akik szeretnének mihamarabb supersztár sportolók lenni, ideális a Mario Sports Superstars első kiadása*, ami a játék mellett egy random amiibo kártyát is tartalmaz, így már előnnyel kezdhetik a kártyagyűjtést is.

Öt teljes sportággal, egy nagy, 18 fős karakterkínálattal és 90 amiibo kártyával a Mario Sports Superstars végtelen sportolós szórakozást nyújt március 10-től kizárólag a Nintendo 3DS készülékeken.

*Az első kiadás dobozain “Contains one randomly selected amiiboTM card!” felirat olvasható.

**Akiknek New Nintendo 3DS vagy New Nintendo 3DS XL készülékük van, az alsó képernyőre érintve be tudják olvasni az amiibokártyákat, míg a Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL és Nintendo 2DS tulajdonosoknak szüksége van egy Nintendo 3DS NFC Reader/Writer kiegészítőre. (külön kapható)