LÉGY EGY ÉLETRE KELT TEDDY MACKÓ LEGJOBB BARÁTJA A JÚLIUS 1-ÉN MEGJELENŐ TEDDY TOGETHER KERETÉBEN NINTENDO 3DS KÉSZÜLÉKEKEN

Melyik gyerek nem álmodozott arról, hogy kedvenc játéka életre kel? A Teddy Together keretében pontosan ez válik valóra, ami tovább bővíti az olyan, gyermekek körében népszerű címek kínálatát Nintendo 3DS készülékeken, mint például a nintendogs + cats. A július 1-én megjelenő Teddy Together ideális szülők és kisebb gyermekük számára, hogy fejlesszék olvasási és interperszonális készségeiket.

A történet kezdetén egy teddy mackó érkezik a játékos házába egy rejtélyes kulccsal. de a varázslat csak akkor kezdődik, mikor Teddy hirtelen életre kel és beszélni kezd a játékoshoz, aki el is nevezheti a mackót, azonnali személyes kapcsolatot kialakítva a két új barát között. Innen kezdve a Teddy Together története minden nappal előrehalad egy kicsit, ahogy a gyerekek egyre többet megtudnak teddy szándékairól és a rejtélyes kulcsról, így a játék ideális alvás előtti szórakozás, amit a szülők és a gyermekek együtt élvezhetnek.

A kíváncsi kis mackót különösen érdekli a barátság, így gyakran tesz fel „Mivel szoktál játszani?” és „Mi a kedvenc ételed?” jellegű kérdéseket a játékosnak. Teddy megjegyzi az adott válaszokat és a későbbi társalgások során fel is hozza őket, különleges barátságot kialakítva a játékossal, hiszen a válaszok köztük maradnak*.Teddy aranyos reakciói és bátorító személyisége garantáltan mosolyt csal minden gyermek arcára és segít magabiztossága és önbecsülése növelésében. A játékosok bemutathatják a mackót barátaiknak is, akik válaszait Teddy ugyancsak megjegyzi és a későbbiekben fel is emlegeti.

Teddy enni is szeret, így a játékosok az Érintőkijelzőt használva számos fogást készíthetnek neki a különböző szórakoztató mini-játékokon keresztül, majd meg is etethetik vele, de vigyázz, az étel néha túlságosan forró lehet, így a mikrofonba fújva előbb le kell hűtened! Teddy időnként elég disznó módon eszik, így néhány étkezés után meg kell tisztogatnod, de ne aggódj, Teddy imád fürdeni, így nem lesz sokáig koszos! A játékosok fel is öltöztethetik mackójukat ruhákkal, kalapokkal, cipőkkel, kiegészítőkkel és sok mással, ráadásul különböző színű bundákat is feloldhatnak, így igazán egyedivé tehetik. Ruhák és új bundákat feloldó cukorkák, illetve kertben elültethető magok érmékkel vásárolhatók, amik játékkal, vagy naponta egyszer a kompatibilis amiibo figurák beolvasásával szerezhetők.

A Teddy Together egy egyedi szimulációs játék, amiben a kisebb gyermekek barátságot köthetnek egy életre kelt teddy mackóval, aki beszél és kérdez, hogy többet tudjon meg a barátságról. A játék július 1-én fog megjelenni Nintendo 3DS készülékekre.

*Mivel a Teddy Together nem tartalmaz internetes lehetőségeket, így a játék során megadott válaszok nem lesznek megosztva sem a Nintendoval, sem pedig harmadik féllel.