LÉGY A DIVATVILÁG SZTÁRJA A NINTENDO PRESENTS: NEW STYLE BOUTIQUE 2 – FASHION FORWARD JÁTÉKBAN

A november 20-án kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a divatvilág csúcsára törjenek saját butikjuk menedzsereként. A szórakozás nem áll meg az boltban, a játékosok ugyanis szabadjára engedhetik kreativitásukat négy további szerepben: fodrász, sminkes, modell és tervező.

A divatszimulátor sorozat harmadik részéből a mai napig* összesen 1.5 millió példány kelt el világszerte, melyben a buzgó divatőrültek saját butikjukat üzemeltethetik a nyüzsgő Beaumonde városban, ami több száz színes egyéniségnek ad otthont. A karakterek a boltba látogatva elmondják mit keresnek és a játékos feladata pedig kiválasztani a megfelelő ruhát a több, mint 19.000 alkalmi ruha, káprázatos póló, valamint olyan elengedhetetlen kiegészítők közül, mint a táskák és fülbevalók. Ajánlj megfelelő ruhákat az ügyfeleknek, akik elégedettségükben garantáltan terjeszteni fogják a butikod hírét!

A több ezer játékbeli ruhadarab mellett speciális darabokkal is stílusossá teheted vásárlóidat, melyeket csak a kompatibilis amiibo figurákkal oldhatsz fel a játékban*, mint Peach királynő koronáját, Mario M sapkáját, Yoshi tojás kapucnis dzsekijét és másokat. A játék megjelenését követően további új ruhadarabok lesznek letölthetők, a rendszeres internetes témájú versenyek keretében pedig a tervezők megmutathatják legjobb ruháikat. A játékosok akár saját versenyt is rendezhetnek, amibe mások is becsatlakozhatnak – tökéletes alkalom inspiráció merítésére és a különböző szettek összehasonlítására.
A korábbi részek izgalmas boltmenedzsment elemei négy további érdekes szakmával bővülnek, amik között bármikor kedved szerint váltogathatsz legyen az:

  • Fodrász és sminkes: az ügyfelek kicsinosítása már jóval többről szól, mint egyszerű ruhák kiválasztásáról a sminkek és hajstílusok széles választékának köszönhetően, mellyel még stílusosabbá teheted a vásárlókat a szalonban.
  • Tervező: a fantáziadús stílus kedvelői megépíthetik saját divatházukat egyedi ruhák és kiegészítők megtervezésével. A divatmárkák folyamatosan figyelik a feltörekvő tervezőket és gyakran új darabokat keresnek meglévő kollekciójuk kiegészítésére – remek lehetőség arra, hogy felhívd magadra a figyelmet és terjeszd a butikod hírét.
  • Modell: a játékosok megmutathatják szabászati tudásukat is a játékbeli márkák modelljeként, más-más víziót és igényt képviselve. Itt minden a megfelelő ruha, haj és smink hibátlan párosításáról szól, amit egy tökéletes pózzal tehetsz teljessé. A fotózásokon készített képek ráadásul még a hirdetőtáblákon és reklámokban is megjelenhetnek városszerte mindenki örömére!

Végül, de nem utolsó sorban a divatvilág nyüzsgése elől visszavonulókat várja a Caprice Chalet. Itt a dekorálásra éhező játékosok egy babaház szobáit alakíthatják át pihentető hálószobától kezdve egészen trendi butikig, majd megoszthatják alkotásaikat az interneten, vagy StreetPassen keresztül más játékosokkal.

A Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward november 20-án fog megjelenni Európában, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre. Ugyanezen napon egy gépcsomag formájában is elérhető lesz, ami egy fehér New Nintendo 3DS készüléket, a játék digitális változatát***, egy pár exkluzív és elegáns borítót, valamint egy HOME Menü téma letöltőkódot fog tartalmazni.

*A Nintendo belső eladási adatain alapulva.
**Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL és Nintendo 2DS készülékek esetében az október 2-tól 
kapható Nintendo NFC Olvasó/Író kiegészítő szükséges az amiibo funkciók eléréséhez.
***A Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward a gépcsomag részét képező 4 GB-os memóriakártyára van előre telepítve.